Τραγικό ατύχημα & διακοπή του 49ου Ράλλυ ΔΕΘ


header-rally-deth-acc

Το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου 2016, κατά τη διάρκεια της 3η Ειδικής Διαδρομής του αγώνα (Παλαιόκαστο Ι), το αυτοκίνητο με αρ. συμμετοχής 1  και πλήρωμα τους Γιώργο Φιλιππίδη – Λεωνίδα Μαχαίρα, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να

παρασύρει και να τραυματίσει θανάσιμα τον 47χρονο θεατή Μιχάλη Τεξακαλίδη από το Ρετζίκι Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια έπεσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο συνοδηγός. Παρά την άμεση επέμβαση των μέσων ασφαλείας του αγώνα και την μεταφορά του θεατή στο νοσοκομείο Πολυγύρου, δεν κατέστη δυνατό να αποσοβηθεί το μοιραίο. Ο τραυματισμός του συνοδηγού δεν εγκυμονεί κίνδυνο για τη ζωή του.

Αμέσως, ο αλυτάρχης του αγώνα έδωσε εντολή για την διακοπή του αγώνα, και ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος, τόσο από τις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές, όσο και από στελέχη της Ομοσπονδίας, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν το ταχύτερο.

Η διοίκηση και τα στελέχη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και εύχονται ταχεία αποκατάσταση της υγείας του Λεωνίδα Μαχαίρα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s