Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift 2016 | Round 6: Συμμετοχές


header-drift-round-6-symmetoxes-kozani-2016

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και μετά τον αγώνα της Ζακύνθου, η συνέχεια θα δοθεί αρκετά χιλιόμετρα βορειότερα, στην Κοζάνη, κατά το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου.

Ο 6ος γύρος του Πρωταθλήματος θα διοργανωθεί από τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης, οι προσπάθειες του οποίου επιβραβεύθηκαν, με αποτέλεσμα το επερχόμενο, το 3ο Drift Κοζάνης να προσμετρά πια στον σημαντικότερο θεσμό drift της χώρας μας. Οι κορυφαίοι drifters της χώρας, θα δώσουν τις μάχες τους υπό το βλέμμα πολλών θεατών, σε ειδικά σχεδιασμένη, γρήγορη διαδρομή στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης που βρίσκεται στον Κασλά Κοζάνης.

Το διήμερο πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 12:00 με τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο, ενώ έπειτα οι οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα για προπόνηση στη διαδρομή. Το πρωί της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου στις 09:00 θα ξεκινήσουν τα ελεύθερα περάσματα, ενώ στις 11:30 θα αρχίσει το καθαρά αγωνιστικό μέρος, με τα μονά βαθμολογημένα περάσματα για τις Κατηγορίες Pro και Street Legal. Το απόγευμα και πιο συγκεκριμένα στις 16:00 θα ξεκινήσουν τα διπλά περάσματα, με αποκορύφωμα τις μάχες για την ανάδειξη των νικητών στην Κατηγορία Pro.

drift-round-6-symmetoxes-kozani-2016

Η τιμή ενιαίου εισιτηρίου και για τις δύο ημέρες είναι 5€, ενώ η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s