2η Δεξιοτεχνία Τρίπολης: Αποτελέσματα


header-2i-deksiotexnia-tripolisΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Δεξιοτεχνία Τρίπολης, που πραγματοποιήθηκε στην πίστα Go Kart Τρίπολης το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή 41 οδηγών.

Η 2η Δεξιοτεχνία Τρίπολης ήρθε ως φυσική συνέχεια της επιτυχημένης, πρώτης διοργάνωσης που είχε διεξαχθεί στην ίδια τοποθεσία τον Ιούλιο. Έτσι, τα Αθλητικά Σωματεία Α.Λ.Τρίπολης και Start Line ένωσαν εκ νέου τις δυνάμεις τους και η 2η Δεξιοτεχνία που διοργανώθηκε ξανά στην πίστα Go Kart Τρίπολης, η οποία βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τριπόλεως-Σπάρτης, έγινε πραγματικότητα.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, με 41 οδηγούς να συμμετέχουν σε 3 διαφορετικές κλάσεις, ανάλογα με το μήκος μεταξονίου του αυτοκινήτου τους. Οι συμμετέχοντες είχαν το δικαίωμα να κάνουν 3 προσπάθειες, με την καλύτερη εξ αυτών να προσμετρά στην τελική κατάταξη της Δεξιοτεχνίας. Στην Κλάση Α για αυτοκίνητα με μήκος μεταξονίου έως 2,4 μέτρα , νικητής ανάμεσα σε 14 οδηγούς αναδείχθηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος (Citroen Saxo VTS), με τον Αθανάσιο Καντζάβελο (Toyota Starlet KP 60) να τερματίζει δεύτερος και τον Σωτήρη Μπιθικούκη (Toyota Starlet KP 60) να διαμορφώνει την τριάδα. Στην Κλάση Β για αυτοκίνητα με μήκος μεταξονίου μεταξύ 2,41 και 2,5 μέτρων, καλύτερος από τους 7 συμμετέχοντες αποδείχθηκε ο Τάσος Γιαννάκαινας (Toyota Corolla), με τους Φίλιππο Πιετρί (Nissan Sunny GTI-R) και Βασίλη Κόττη (Hyundai Getz) να ακολουθούν. Τέλος, η Κλάση Γ για αυτοκίνητα με μέγεθος μεταξονίου που ξεπερνά τα 2,51 ήταν και η πιο δημοφιλής, συγκεντρώνοντας 20 συμμετοχές. Νικητής, έχοντας πετύχει και τον καλύτερο χρόνο της ημέρας ήταν ο Σπύρος Γκράβας (BMW E30) με τους Βαγγέλη Λεβεντογιάννη (BMW E36) και Γιάννη Τυροβολά (BMW E36) να συμπληρώνουν την κορυφαία τριάδα.

Αποτελέσματα

Η 2η Δεξιοτεχνία Τρίπολης πέρασε στην ιστορία, με όλους τους εμπλεκόμενους να μένουν ευχαριστημένοι και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για επόμενες διοργανώσεις.

 

Φωτογραφίες: Γιώργος Τσουκας, Γιάννης Ιωσηφίδης

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s