Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης Χανίων: Αποτελέσματα


header-gp-xanion-apotelesmataΤην Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στα Χανιά Κρήτης αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης, με τη συμμετοχή 14 οδηγών.

Το GP που έλαβε χώρα στην πίστα καρτ “Pistapark” στο Βαρύπετρο Χανίων, διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο “Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων”. Από τους 14 οδηγούς που χρονομετρήθηκαν, οι μισοί οδηγούσαν αγωνιστικά και οι υπόλοιποι επιβατικά αυτοκίνητα.

Όπως ήταν λογικό, οι καλύτεροι χρόνοι της ημέρας σημειώθηκαν από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, όπου μάλιστα η μάχη ήταν συγκλονιστική. Συγκεκριμένα, στην Κατηγορία 1601-2000 κ.εκ., τον καλύτερο χρόνο πέτυχε ο Γιώργος Φραντζεσκάκης (Ford Escort), ο οποίος ήταν μόλις κατά 0,01 δευτερόλεπτα ταχύτερος του Δημήτρη Φραντζεσκάκη (Ford Fiesta) σε μια πολύ ανταγωνιστική μονομαχία. Τον τρίτο χρόνο της κατηγορίας σημείωσε ο Φραγκίσκος Κλαριδόπουλος (VW Golf), εμπρός από τον Γιάννη Δαμιανάκη (Peugeot 106). Αξίζει να τονιστεί, πως η διαφορά μεταξύ του πρώτου και του τέταρτου της Κατηγορίας ήταν μόλις 0,19 δευτερόλεπτα, στοιχείο ενδεικτικό του ανταγωνισμού. Μάχη όμως είχαμε και στην Κατηγορία 1401-1600 κ.εκ. των αγωνιστικών αυτοκινήτων, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Μανώλης Παντελάκης (Citroen AX) που ακολουθήθηκε από τους Δημήτρη Δαμιανάκη (Peugeot 106) και Γιώργο Μπαντουράκη (Toyota Corolla).

Όσον αφορά στα Επιβατικά Οχήματα, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 4 κατηγορίες, ανάλογα με τον κυβισμό των οχημάτων τους. Στην Κατηγορία 2000+, ταχύτερος ήταν ο Χρήστος Χαλακατεβάκης (Mitsubishi Lancer EVO), ενώ τον ακολούθησαν οι Γιώργος Δελήμπασης (Citroen Saxo) και Γιάννης Παπαδοκωνσταντάκης (Audi A4). Στις Κατηγορίες 1401-1600 και 1601-2000 κ.εκ. οι Μανώλης Μαυρογιαννάκης (Citroen Saxo) και Στέλιος Μιχαηλάκης (Peugeot 106) δεν είχαν αντίπαλο, ενώ στην Κατηγορία έως 1400 κ.εκ. ο Γιάννης Βρανάς (Peugeot 106) επικράτησε του Λευτέρη Σαρρή (Toyota Yaris).

Αποτελέσματα

Ακόμη ένας Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης αποτελεί παρελθόν, όμως η συνέχεια αναμένεται δυναμική, καθώς η περιοχή των Χανίων διαθέτει σημαντικό πυρήνα συμμετεχόντων στη συγκεκριμένη μορφή αγώνων.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s