Ράλλυ Σπριντ Μάλια-Κράσι: Συμμετοχές


header-rally-sprint-malia-krasi-2016-symmetoxesΣτις 19 «κλείδωσαν» οι συμμετοχές του Ράλλυ σπριντ Μάλια – Κράσι που προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης ως ο 2ος φετινός αγώνας του θεσμού και θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στην ομώνυμη ειδική διαδρομή.

Το αθλητικό σωματείο Α.Ο.Κρήτης έχει αναλάβει τη διοργάνωση που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε του Ράλλυ Κρήτης στις 15-16 Οκτωβρίου.

Η ειδική διαδρομή Μάλια – Κράσι έχει μήκος 9,5 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί τρεις φορές. Το πρώτο τμήμα της χαρακτηρίζεται από αλλεπάλληλα γρήγορα “S” , ενώ στη συνέχεια ανηφορίζει και στο δεύτερο μισό της υπάρχουν αρκετά σημεία που προσφέρουν πανοραμική θέα στους θεατές.

Επίκεντρο του αγώνα θα είναι τα Μάλια, όπου θα φιλοξενηθούν η Εκκίνηση και ο Τερματισμός του αγώνα την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από τα Μάλια το πρωί της Κυριακής στις 11 ακριβώς  και 15 λεπτά αργότερα θα πάρει «Go» από την εκκίνηση της ειδικής. Θα ακολουθήσει ανασυγκρότηση και serviceparkστην αντιπροσωπεία SYM Καντηφεδάκης στα Μάλια.

Στις 12:50 θα ξεκινήσει το δεύτερο σκέλος του αγώνα.Τα πληρώματα θα οδηγηθούν και πάλι σε ανασυγκρότηση και servicepark και στις 14:25 θα διεξαχθεί για τρίτη και τελευταία φορά η ειδική διαδρομή του αγώνα. Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στα Μάλια στις 15:05.Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 82 χιλιόμετρα από τα οποία τα 28,5 είναι καθαρά αγωνιστικά.

poster-malia-krasi-2016Όσον αφορά στις συμμετοχές, οι μάχες τόσο σε επίπεδο Γενικής όσο και σε επιμέρους Κατηγορίες αναμένονται με ενδιαφέρον. Τη νίκη της Γενικής αναμένεται να διεκδικήσουν 3 πληρώματα της Κατηγορίας C2, ενώ όσον αφορά στα δικίνητα αυτοκίνητα, η Κατηγορία C3 περιλαμβάνει 3 πληρώματα, η C5 αποτελείται από 5 αυτοκίνητα, ενώ η C6 συγκέντρωσε 6 συμμετοχές. Τέλος, οι Κατηγορίες C1 και C4 εφοδιάζουν το Ράλλυ Σπριντ Μάλια-Κράσι με μία συμμετοχή, έκαστη.

Συμμετοχές

Το Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης έχει το δικό του, ξεχωριστό χρώμα, με αξιόλογους συνδυασμούς πληρωμάτων και αυτοκινήτων σε κάθε κατηγορία και θέαμα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το Ράλλυ Σπριντ Μάλια-Κράσι δεν αναμένεται να αποτελέσει εξαίρεση, όντας έτσι μια ενδιαφέρουσα πρόταση για εξόρμηση στην πανέμορφη εξοχή της Κρήτης, την ερχόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας γίνεται μετά από έγκριση της Αστυνομίας, της ΕΠΑ – ΟΜΑΕ και με την υποστήριξη της ANEK – BlueStarFerries και της SYMΚαντηφεδάκης.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s