Ο Λάμπρος Αθανασούλας στο Ράλλυ Κύπρου!


erc-kipros-athanasoulas-r5-2016-post-imageΟ Έλληνας οδηγός, ο οποίος στο πρόσφατο Ράλλυ Ακρόπολις που διεξήχθη επίσης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ κατέκτησε τη δεύτερη θέση με ένα Skoda Fabia R5, στο Ράλλυ Κύπρου θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός Ford Fiesta ίδιων προδιαγραφών, αυτήν το φορά με τον Χρήστο Κουζιώνη στο δεξί μπάκετ. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή αποφασίστηκε μετά από πρόσκληση του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου, καθώς και την υποστήριξη κυπριακών εταιρειών.

Το Ράλλυ Κύπρου 2016 θα διεξαχθεί στις 7-9 Οκτωβρίου σε μικτές ειδικές διαδρομές (38.61% άσφαλτος και 61.38% χώμα), με επίκεντρο τη Λευκωσία. Ο αγώνας θα είναι τριήμερος, με συνολικό μήκος 829,64 χλμ. εκ των οποίων τα 213,07 χλμ. θα αποτελέσουν το καθαρό μήκος των 14 προγραμματισμένων ειδικών διαδρομών. Ανάμεσα στα “highlights” της φετινής διοργάνωσης είναι η επιστροφή των νυχτερινών ειδικών διαδρομών, όπως και η διεξαγωγή Υπερειδικής Διαδρομής – το Σάββατο. Την Κυριακή τα πληρώματα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρηματικά ποσά στη Love Cyprus Golden Stage η οποία θα αποτελείται από τις δύο τελευταίες ειδικές διαδρομές του αγώνα.

 

 

img_1456Ο Λάμπρος Αθανασούλας σχολίασε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε για πρώτη φορά στο Ράλλυ Κύπρου κι αυτό χάρη στην πρόσκληση-στήριξη του ΚΣΑ. Τους ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Συνδέσμου, κ Αντώνη Μιχαηλίδη!

Η αλλαγή αυτοκινήτου αλλά και συνοδηγού πιστεύω πως δε θα μας επηρεάσει, μιας που τα αυτοκίνητα της κατηγορίας R5 είναι λίγο πολύ παραπλήσια, ενώ με τον Χρήστο έχουμε βρεθεί πολλές φορές μαζί, σε αναγνωρίσεις ειδικών. Ανυπομονώ να βρεθώ την επόμενη εβδομάδα στο νησί της Αφροδίτης και ελπίζω σε ένα καλό αποτέλεσμα»!

 

Οδηγός: Λάμπρος Αθανασούλας

Συνοδηγός: Χρήστος Κουζιώνης

Αυτοκίνητο: Ford Fiesta R5 Evo2

Ομάδα: Motorsport Italia

Συμμετοχή: Team Greece (έπειτα από έγκριση της ΟΜΑΕ)

Χορηγός επικοινωνίας: 4ΤΡΟΧΟΙ

Χορηγός Αγωνιστικής Ένδυσης: RaceCraft (επίσημος αντιπρόσωπος Adidas Motorsport)

Ελαστικά: Pirelli

Περισσότερες φωτογραφίες:

πηγή: 4troixoi.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s