Αγώνας Πλαγιολίσθησης Και GP Tuning Χανίων: Συμμετοχές


header-3o-drift-2016-asax-symmetoxes

Το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινήτων Χανίων διοργανώνει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης και αγώνα Πλαγιολίσθησης, με τη συμμετοχή συνολικά 30 οδηγών.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Αεροδρόμιο Μάλεμε στα Χανιά Κρήτης και θα έχει δύο επιμέρους αγώνες, έναν αγώνα GP και έναν αγώνα Drift. Στο πλαίσιο του GP θα συμμετάσχουν 19 οδηγοί, χωρισμένοι ανά κατηγορίες με βάση τον κυβισμό του αυτοκινήτου τους, ενώ 11 οδηγοί ετοιμάζονται να προσφέρουν άφθονο θέαμα, στο πλαίσιο του αγώνα Drift.

Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει με τα Ελεύθερα Περάσματα του GP στις 12:00 και θα κορυφωθεί, αφού πρώτα έχει ολοκληρωθεί ο αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης, με τον αγώνα του Drift στις 14:00.

 

Συμμετοχές

 poster-3o-drift-2016-asax
Η Λέσχη θέλει να ευχαριστήσει προκαταβολικά την ΑΝΕΚ LINES/BLUE STAR FERRIES που ειναι οι χορηγοί των Εκτος Κρητης συμμετεχόντων, και τους επαγγελματίες που υποστηρίζουν αυτή τη διοργάνωση: τα Αναψυκτικά Γεράνι, Νερά Σαμαριά & τα Παγάκια Κρήτης, στον Διοικητή της 115 Π.Μ. και του Αεροδρομίου του Μάλεμε, όπως επισης και στον Δήμο Πλατανιά. Ενώ καταλυτική είναι η βοήθεια από τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, και το Ασθενοφόρο της Κλινικής Τσεπέτη. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς επικοινωνίας : ΜAX Fm, Νέα Τηλεοραση, Ραδιο Φαρος, Creteplus.gr, CRN.gr, Χανιώτικα Νέα, athlitiko.gr, Κόσμος της Πόλης, Aris myridakis photography, eparxies.gr, και τα Σεληνιώτικα Νέα
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s