2ο Wild Terrain 4X4: Συμμετοχές


header-2o-wild-terrain-4x4-symmetoxesΤο Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά Κρήτης, ο 2ος γύρος του Κυπέλλου 4Χ4 Wild Terrain Κρήτης, με τη συμμετοχή 17 πληρωμάτων.

Το 2ο Wild Terrain 4Χ4 διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Λέσχη Χανίων 4Χ4” στο Βατόλακο Χανίων και πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή Φράγμα Βαλσαμιώτη. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τυπικά το απόγευμα της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου, με τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο στην Πλατεία Δικαστηρίων. Το αγωνιστικό μέρος θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου στις 09:00 και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής 9 Οκτωβρίου, μετά από 2 απαιτητικές αλλά και θεαματικές, ημέρες αγωνιστικών δοκιμασιών που συνδυάζουν την εξερεύνηση των ανθρώπινων ορίων και της πανέμορφης κρητικής φύσης.

Οι συμμετέχοντες είναι 17 και θα χωριστούν σε 3 επιμέρους Κατηγορίες, ανάλογα με τις τεχνικές προδιαγραφές των οχημάτων τους. Στις Κατηγορίες WT Open και WT36 θα συμμετάσχουν 4 και 6 πληρώματα αντίστοιχα, ενώ ακόμη 7 αυτοκίνητα θα λάβουν μέρος στο πλαίσιο της Κατηγορίας Entry.

Συμμετοχές

Ο αγώνας έχει ως Χορηγό την Εταιρεία “Blow” ενώ για ακόμη μια χρονιά έχει την στήριξη των ANEK Lines, Blue Star Ferries και τελείται με την υποστήριξη των Δήμων Χανίων και Πλατανιά.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s