3ο Ράλλυ Σπριντ Βελβεντού “Βαγγέλης Παλαπανίδης”: Συμμετοχές


header-3o-rally-sprint-velventoy-vaggelis-palapanidis-symmetoxesΜε 22 συμμετοχές θα διεξαχθεί ο αγώνας που θα έχει ως επίκεντρο τον Βελβεντό Κοζάνης, το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου.

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 3ου Ράλλυ Σπριντ Βελβεντού, αγώνα που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού” (Σ.Μ.Α.Β.) και αποτελεί τον 5ο και τελευταίο γύρο του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος.

Οι διαδικασίες του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου, καθώς και η Πανηγυρική Εκκίνηση θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ενώ το καθαρά αγωνιστικό μέρος θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, με δύο περάσματα από την Ειδική Διαδρομή “Μικρόβαλτο-Λιβαδερό” που έχει μήκος 16,1 χιλιομέτρων. Στο Λιβαδερό θα φιλοξενηθεί και ο Χώρος Επισκευών.

symmetoxes-rally-velventos-2016

pdf

Το 3ο Ράλλυ Σπριντ Βελβεντού αποτελεί τον επίλογο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος και ουσιαστικά θα κρίνει, ποιοι από τους οδηγούς θα συνεχίσουν στον Τελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο. Όσον αφορά στις συμμετοχές του αγώνα, οι Κατηγορίες C1 και C2 αποτελούνται συνολικά από 5 αυτοκίνητα, τη στιγμή που η C3 συγκέντρωσε 6 συμμετοχές. Στο πλαίσιο της C4 θα αγωνιστούν 2 πληρώματα, ενώ οι Κατηγορίες C5 και C6 που είναι πάντοτε πολύ ανταγωνιστικές, προσφέρουν στον αγώνα επιπλέον 3 και 6 αυτοκίνητα.

poster-final-rally-sprint-velventoy-2016

Μετά από σχετική απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής,  ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Κοζανίτη μηχανικού Βαγγέλη Παλαπανίδη, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας.

Ο Βελβεντός Κοζάνης ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τα πληρώματά τους, για έναν αγώνα που προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρων τόσο αναφορικά με την έκβαση του αποτελέσματος, όσο και για το θέαμα που θα προσφέρουν οι αθλητές, στους θεατές που θα βρεθούν στις “κερκίδες” της Ειδικής Διαδρομής.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s