36ο Rally Sprint Κορίνθου : Οδηγός για να “πας” στον αγώνα!


header-36-rally-sprint-korinthou-odigos-agwna-gia-theates-kai-agwnizomenousΞεκίνησαν οι εγγραφές συμμετοχής για το 36ο Ασφάλτινο Rally Sprint Κορίνθου που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου 2016.

Ο 3ος αγώνας του  Περιφερειακού  Κυπέλλου Ασφάλτου, για την Πελοπόννησο, θα γίνει στην Ε.Δ. Αγ.Ιωάννης μήκους 16,50χλμ (2 φορές), με συνολικό αγώνα 62,50km .To κέντρο του αγώνα θα βρίσκεται στα Αθίκια , όπου θα είναι το service park και η Γραμματεία του αγώνα .

H αλλαγή στον σχεδιασμό του φετινού αγώνα είναι η προσθήκη μιας επιβράδυνσης στο κατέβασμα του Αγ. Ιωάννη και πιο συγκεκριμένα στο 12.35χλμ. Επίσης με βάση τον νέο κανονισμό θα υπάρχει Service Park και ανασυγκρότηση 20’’ πριν την είσοδο σε αυτό .

Η Δήλωση πρέπει να σταλεί στην Γραμματεία του Αγώνα μέχρι την  Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, 20.00 ώρα στο Fax 2741072998.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

programma2-36-rally-sprint-korinthou

EΔ. ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μήκος: 16.50 χλµ | Ωράριο 1ου αυτοκινήτου: 10:00

Μία πολύ γρήγορη και απαιτητική ειδική διαδροµή στο σύνολό της. Επίπεδη και πολύ γρήγορη στα πρώτα 4 χλµ, γίνεται ανηφορική για τα επόµενα 3 χλµ. – µέχρι την είσοδο του χωριού Άγιος Ιωάννης. Η ειδική περνάει µέσα από τους πολύ στενούς δρόµους του χωριού (περίπου 500µ.) και στη συνέχεια γίνεται πάλι επίπεδη και γρήγορη. Τα τελευταία 5 χλµ. είναι κατηφορική µε συνεχείς φουρκέτες και πολύ τεχνική.

Αφετηρία: Από τον δρόµο της Επιδαύρου, στο ύψος των Λουτρών Ωραίας Ελένης και συγκεκριµένα στην πινακίδα προς Ντράσα – Άγιο Ιωάννη, στρίβετε δεξιά. Μετά από 2 χλµ. συναντάτε την διασταύρωση  προς Γαλατάκι – Αθίκια , συνεχίζουμε  ευθεία και στρίβουμε δεξιά αμέσως μετά τη γέφυρα με τα κίτρινα κάγκελα στην ταμπέλα προς οικισμό «Ντράσσας Γαλατακίου». Μετά το γήπεδο αριστερά στην οδό Αρτέμιδος, ακολουθούμε την οδό Ηβης και στο Τ στρίψτε δεξιά στην νέα άσφαλτο και στα 2,40 χιλ είναι η αφετηρία της ΕΔ Αγ.Ιωαννης .

Τερματισμός: Από το δρόμο Κορίνθου – Άργους, 3,5 χλμ μετά το χωριό Σολομός στρίψτε αριστερά προς Αθίκια περνάτε από το κέντρο του χωρίου και συνεχίζεται μετα την εκκλησία , με κατεύθυνση προς Αγ. Ιωάννη στα 500μ είναι ο τερματισμός.

Για την πρόσβαση της ειδικής θα κατευθυνθείτε προς τον δρόµο της Επιδαύρου, µετά τα Λουτρά Ωραίας Ελένης, συνεχίζοντας για περίπου 3.30 χλµ. συναντάτε την πινακίδα τέλους “Αλµυρή”. Στρίβετε δεξιά στην πινακίδα Αγ. Ιωάννης 15. Μετά από 2,8 χλµ συναντάτε την πινακίδα “ΡΗΤΟ”. Το περνάτε και µετά από 7 χλµ περίπου φτάνετε στο Σοφικό. Μηδενίζεται το χιλιοµετρητή σας µπροστά στην πινακίδα “ΔΗΜΟΣ ΣΟΛΙΓΕΙΑΣ – ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ” και ακολουθείτε το Road book “Πρόσβαση 1”. (Στα 150μετρα δεξιά και στα 350 πάλι δεξιά για Αγγελόκαστρο στα 7,7χλμ μπαίνετε στο χωριό και στα 1,5χιλ  στην λοξά δεξιά πάλι για Λίμνες (Πινακίδα) .Στα 3,6χιλ καμπή αριστερή μπαίνετε δεξιά στο χώμα για Αγ.Ιωαννη μετά από 4,2 χλμ ευθεία στην άσφαλτο και μετά από 1,6χλμ είσαστε στο 8,22 της Ειδικής .)

0051 CHORIANOPOULOS GIANNIS -MIRAS CHRISTOS

Επίσης ενδιαφέρουσα επιλογή είναι να βρεθείτε , πριν κλείσει η Ε.Δ.,στην πλατεία του χωριού Αγ. Ιωάννης, όπου  και η ταβέρνα του χωριού «Η ΠΛΑΤΕΙΑ» ,η φήµη της ξεπερνά τα όρια της περιοχής. Μπορείτε τρώγοντας να βλέπετε και τα αγωνιστικά να στρίβουν αριστερά σε «Τ», µπροστά ακριβώς από το σηµείο που θα βρίσκεστε.

36-rally-sprint-korinthou-2016-fasa

Δήλωση συμμετοχής
Συμπληρωματικός κανονισμός

Η ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά στην Κόρινθο , και για φέτος είναι στο πλευρό της Λέσχης , στηρίζοντας και αυτή την διοργάνωση . Επίσης τον αγώνα στηρίζει και η Αγγλική εταιρία Λιπαντικών COMMA. Τέλος Θεσμικός Χορηγός είναι ο Δήμος Κορινθίων που πάντα στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την Λέσχη.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s