2ο Wild Terrain 4×4: Αποτελέσματα


header-2o-wild-terrain-4x4-apotelesmataΤα Χανιά Κρήτης φιλοξένησαν τον 2ο γύρο του Κυπέλλου 4Χ4 Wild Terrain Κρήτης, που συγκέντρωσε 17 συμμετοχές και στέφθηκε από επιτυχία.

Η συνάντηση διοργανώθηκε από το Σωματείο “Λέσχη Χανίων 4Χ4” και πραγματοποιήθηκε στο Φράγμα Βαλσαμιώτη, στον Βατόλακο Χανίων. Τα 17 πληρώματα χωρίστηκαν σε 3 επιμέρους κατηγορίες, ανάλογα με τις προδιαγραφές των οχημάτων που χρησιμοποίησαν και ξεκίνησαν το διήμερο ταξίδι που περιλάμβανε απαιτητικές και πολύπλοκες δοκιμασίες.

Όσον αφορά στα Αποτελέσματα, στην Κατηγορία WT Open νικητές αναδείχθηκαν οι Άγγελος Κοκολάκης-Γιώργος Διαμαντής (Rock Bouncer) που κέρδισαν ταυτόχρονα την κλάση WT Open 40+, με τους Μανώλη Νταή-Μανώλη Ξάνθο (Jeep Wrangler) που επικράτησαν στην κλάση WT Open και Δημήτρη Στεφανίδη-Αντώνη Παλιμετάκη (Suzuki Samurai) να διαμορφώνουν το βάθρο, εμπρός από τους Δημήτρη Κοκκίνη-Μιχάλη Καμπανό (Jeep Wrangler). Στην WT36 επικράτησαν οι Γιώργος Ανδρουλάκης-Μανώλης Ξειδιανάκης (Suzuki Samurai), ενώ τους ακολούθησαν οι Κώστας Κασωτάκης-Θεόδωρος Στειακάκης (Jeep Wrangler) και Μιχάλης Τσουράκης-Μαθ. Παπαδομανωλάκης (Suzuki Samurai). Τέλος, στην Entry καλύτεροι αποδείχθηκαν οι Ιωάννης Σταυρακάκης-Πέτρος Μελιτζιάν (Suzuki Samurai) που κέρδισαν την κλάση Entry 33 και έφτασαν στη νίκη ακολουθούμενοι στο βάθρο από τους Μανώλη Χρυσαφάκη-Πέτρο Τσιχλάκη (Toyota Hilux) που κέρδισαν την κλάση Entry 33+και Γιώργο Βρακά-Βαγγέλη Γκάγκαρη (Jeep Cherokee).

Αποτελέσματα

Χορηγός του 2ου Wild Terrain ήταν η Εταιρεία “Blow”, που είχε για ακόμη μια φορά τη στήριξη των ANEK Lines, Blue Star Ferries και τελέστηκε με την υποστήριξη των Δήμων Χανίων και Πλατανιά.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: MANOS ART PHOTOGRAPHY

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s