25ο Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας: Συμμετοχές


header-25o-rally-sprint-amaliadas-symmetoxesΌλα είναι έτοιμα για το 25ο Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας, που θα διεξαχθεί στις 15-16 Οκτωβρίου με 15 πληρώματα να συμμετέχουν στον αγώνα.

Πρόκειται για τον 4ο και προτελευταίο γύρο του φετινού Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ, που διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σωματείο “Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου” (Α.Ο.Λ.Α.Π.) με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, τον Δήμο Ήλιδας και τον Ν.Π.Δ.Δ. (Ηλείος).

Οι αγωνιζόμενοι θα δώσουν τη μάχη με το χρονόμετρο, σε μια νέα διαδρομή που βρίσκεται στο Χάβαρι Αμαλιάδας και έχει μήκος 10,3 χιλιομέτρων. Η εκκίνηση βρίσκεται πριν το Χάβαρι και ο τερματισμός, στην είσοδο του χωριού. Για όσους γνωρίζουν, το δεύτερο μισό της εν λόγω διαδρομής, είχε χρησιμοποιηθεί ως τμήμα της Ειδικής Διαδρομής “Κρυονέρι” στο 15ο Ράλλυ Ολύμπιο, το 2004. Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι η πολύ μικρή απλή διαδρομή, με μήκος 1,9 χιλιόμετρα.

Όσον αφορά τη διασπορά των 15 συμμετεχόντων σε Κατηγορίες, η C2 συγκέντρωσε 5 συμμετοχές, ενώ η C3 από 3 αυτοκίνητα. Οι Κατηγορίες C4 και C5 διαθέτουν από μία συμμετοχή έκαστη, τη στιγμή που πιο δημοφιλής Κατηγορία του αγώνα είναι η C6, με 6 αυτοκίνητα.

Συμμετοχές

Οι διαδικασίες του αγώνα θα ξεκινήσουν το απόγευμα του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου από τις 16:30 έως τις 19:00, με τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Πρατηρίου καυσίμων ΕΚΟ Auto Gas Σ. Σταματελάτος (2ο χλμ. Αμαλιάδας-Κουρούτας). Λίγο πιο μετά, στις 20:30, θα γίνει η Πανηγυρική Εκκίνηση στην Κεντρική Πλατεία Αμαλιάδας, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 10:00.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s