Δεξιοτεχνία Κορίνθου 2016 | Αποτελέσματα


header-drift-kai-deksiotexnia-korinthou-apotelesmataΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Δεξιοτεχνίας στην Κόρινθο, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Η αγωνιστική εκδήλωση διοργανώθηκε στην περιοχή Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο, από το Αθλητικό Σωματείο “Start Line”, με την υποστήριξη του Δήμου Κορινθίων καθώς και του τοπικού Αθλητικού Σωματείου “Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας” (Α.Λ.Α.Κ.). Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο από πλευράς συμμετεχόντων, αφού 51 οδηγοί συμμετείχαν στη Δεξιοτεχνία.

Οι οδηγοί χωρίστηκαν σε 3 επιμέρους κλάσεις, ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου που οδηγούσαν. Στην Κλάση Α, για αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα, τη νίκη κατέκτησε ο Δημήτρης Παναγουλόπουλος (Citroen Saxo), με τον Χαράλαμπο Σταμούλη (Peugeot 106) να ακολουθεί και τον Παναγιώτη Δαραβίγκα (Toyota Starlet KP 60) να συμπληρώνει το βάθρο. Στην Κλάση Β, για αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα επικράτησε ο Γιώργος Μπάσδελης (Nissan Micra), με τους Σπύρο Γκράβα (Toyota Corolla) και Παναγιώτη Μυλωνά (Toyota Corolla) να ακολουθούν. Τέλος, στην Κλάση Γ’ για αυτοκίνητα με μεταξόνιο μεγαλύτερο των 2,5 μέτρων που ήταν και η πιο δημοφιλής του αγώνα, νικητής αναδείχθηκε ο Σπύρος Γκράβας (BMW E30). Τον ακολούθησαν, διαμορφώνοντας έτσι το βάθρο της κλάσης, οι Σεβαστός Δαγλής (BMW E36) και Κώστας Δημητρόπουλος (BMW E30).

Αποτελέσματα (Δεξιοτεχνία Κλάση Α)
Αποτελέσματα (Δεξιοτεχνία Κλάση Β)
Αποτελέσματα (Δεξιοτεχνία Κλάση Γ)

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, χάρη στην πολύ σημαντική υποστήριξη Χορηγών και Υποστηρικτών. Χορηγοί του αγώνα ήταν οι Εταιρείες Seajets, Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Πιτσάκης (Ισθμός), Roloprotection – Ιωάννης Δημητρόπουλος και ΣΙΑ Ο.Ε., ενώ Υποστηρικτές είναι οι Rally Rent Auto Roustemis και Richter Sound (ηχητική κάλυψη).

Μετά την ολοκλήρωση της ημέρας, όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν  αναμνηστικά μετάλλια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη αντίστοιχη διοργάνωση.

 

video: greek-inews.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s