Δράση για την Οδική Ασφάλεια στο Seajets 37ο Ράλλυ Παλάδιο


header-37o-rally-paladio-2016-drasiΤαυτόχρονα με την διεξαγωγή του αγώνα, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, η Εθελοντική Ομάδα Α.Ο. Κούρος, που έχει ευρεία δράση στον τομέα της Οδικής Ασφάλειας στην περιοχή, θα βρίσκεται στον χώρο του Service Park διανέμοντας ενημερωτικά φυλλάδια για την Οδική Ασφάλεια και την Κυκλοφοριακή Αγωγή.

Ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός και οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτόν δεν αποτελούν μια ξεκομμένη κοινωνική ομάδα, αλλά αποτελούν ενεργά μέλη της κοινωνίας στην οποία εντάσσονται. Σε αυτό το πλαίσιο και θέλοντας να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο των αγώνων και να δηλώσει την ευαισθητοποίησή του για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, το Αθλητικό Σωματείο “Start Line” θα φιλοξενήσει στον χώρο του Service Park στη Νέα Πέραμο Μεγάρων, την Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων “Α.Ο. Κούρος”, η οποία θα πραγματοποιήσει δράση για την Οδική Ασφάλεια ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή του αγώνα.

Η Οδική Ασφάλεια αποτελεί ένα φλέγον ζήτημα στη χώρα μας, καθώς οι απώλειες από ατυχήματα στους δρόμους είναι μεγάλες, ειδικά όσον αφορά στους νέους ανθρώπους. Η δραστήρια Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων “Α.Ο. Κούρος”, με επικεφαλής τον κ. Σωτήρη Γιαννόπουλο, θα βρίσκεται στο Λιμάνι της Νέας Περάμου καθ’ όλη τη διάρκεια του Seajets 37ου Ράλλυ Παλάδιο, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό σχετικά με την Οδική Ασφάλεια και την Κυκλοφοριακή Αγωγή. Το κεντρικό μήνυμα της ενημέρωσης θα είναι “Δεν τρέχω στην Πόλη μου” και αφορά στην αναγκαιότητα μείωσης των ορίων ταχύτητας εντός κατοικημένων περιοχών, από 50 σε 30 χιλιόμετρα/ώρα. Τα μέλη του Α.Ο. Κούρος θα ενημερώσουν σχετικά τους θεατές, τα μέλη των ομάδων και τα πληρώματα, για ένα ζήτημα που αφορά τους πάντες, αφού όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι μαζί του καθημερινά.

37paladio_safety

Η Οργανωτική Επιτροπή του Seajets 37ου Ράλλυ Παλάδιο χαιρετίζει τη δράση της Ομάδας “Α.Ο. Κούρος” και εκφράζει τις ευχαριστίες της για την ξεχωριστή, αυτή, συνεργασία.

 

Υπενθυμίζεται, πως το Seajets 37ο Ράλλυ Παλάδιο θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 με επίκεντρο την Νέα Πέραμο Μεγάρων και αποτελείται από 7 Ειδικές Διαδρομές μήκους 50,36 χιλιομέτρων.  Πρόκειται για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου  Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος και για τον 7ο και τελευταίο γύρο  του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.

37paladio_map

Για ακόμη  μια χρονιά, η συνεργασία των ανθρώπων της Start Line με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι εξαιρετική, αφού ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, έχοντας επίσης την υποστήριξη του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, της Δημοτικής Κοινότητας και του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Περάμου.

 

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για τα πληρώματα, λήγει την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στις 22:00.

poster-rally-paladio-2016

Seajets 37ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ – ΠPOΓPAMMA

Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής: Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, ώρα 22:00

Διανομή βιβλίου Διαδρομής (Road Book): Παρασκευή 28 Οκτωβρίου

Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων: Τρίτη 1 Νοεμβρίου

Λήξη Αναγνωρίσεων: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ώρα 17:23  (με τη δύση του ηλίου)

Διοικητικός έλεγχος & Έλεγχος Εξακρίβωσης: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, (ώρα 17:00-20:00 στο Ι.ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου)

Διανομή εντύπων και αριθμών συμμετοχής: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, (ώρα 17:00-20:00 στο Ι.ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου)

1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ώρα 20:30 (ΚΤΕΟ Ασπροπύργου)

Δημοσίευση πίνακα εκκινούντων/ωράρια εκκίνησης:  Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ώρα 21:00 (ΚΤΕΟ Ασπροπύργου)

Εκκίνηση αγώνα: Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ώρα 09:00 (Λιμάνι Νέας Περάμου Μεγάρων)

Τερματισμός αγώνα:  Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ώρα 16:08  (Λιμάνι Νέας Περάμου Μεγάρων)

Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 5 Νοεμβρίου (Χώρος τερματισμού)

Ανακοίνωση Κατάταξης: Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ώρα 17:45  (Γραμματεία)

Απονομή Επάθλων: Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ώρα 18:30 (Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s