Με 35 συμμετοχές η 1η Ανάβαση Ελασσόνας!


header-symmetoxes1i-anavasi-elassonas-2016Γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αναμένεται να γίνει το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Νοεμβρίου στην Ελασσόνα με αφορμή την διοργάνωση του αγώνα αυτοκινήτων 1η Ανάβαση Ελασσόνας. Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα και οι ετοιμασίες για την τέλεση της εκδήλωσης, έχουν ενταθεί.

Πρώτη φορά στο Νομό Λάρισας γίνεται αγώνας ανάβασης και αναμένεται μεγάλος αριθμός θεατών απ’ όλη την Ελλάδα να επισκεφτεί την πόλη της Ελασσόνας αλλά και της Λάρισας το διήμερο του αγώνα.

Όπως είναι φυσικό ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τη στήριξη του Δήμου Ελασσόνας αλλά και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Οι συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα είναι εντυπωσιακές, καθώς μερικά από τα πιο δυνατά και μοναδικά  αυτοκίνητα θα δώσουν το παρόν. Αρκετοί είναι και οι οδηγοί που με αφορμή αυτόν τον αγώνα, θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε ανάβαση.

symmetoxes-1is-anavasis-elassonas-2016

Ο δρόμος το Σάββατο 5 Νοεμβρίου θα κλείσει για την κυκλοφορία από τις 10:30 έως τις 16:00 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου από τις 10:30 έως τις 15:00

 

Η διαδρομή έχει ΑΣΦΑΛΗ σημεία θέασης με μεγάλη ορατότητα, σχεδόν σε όλο το μήκος της. Δεν υπάρχει λόγος να κάτσει κάποιος σε επικίνδυνο σημείο.  Η υπακοή στις εντολές των κριτών είναι αδιαπραγμάτευτη για ΟΛΟΥΣ τους θεατές.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s