Ράλλυ Σπριντ “Μολών Λαβέ” 2016


header-rally-sprint-molon-lave-2016Το Κύπελλο Χώματος 2016 θα ολοκληρωθεί το διήμερο 19-20 Νοεμβρίου με το Ράλλυ Σπριντ Μολών Λαβέ που θα διεξαχθεί στην περιοχή της Σπάρτης.

Το Ράλλυ Σπριντ Μολών Λαβέ 2016 διοργανώνεται από το Σωματείο “Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης” (Λ.Α.Σ.) σε μια χωμάτινη διαδρομή μήκους 10 χιλιομέτρων, στον πανέμορφο και φιλόξενο Πάρνωνα. Η διαδρομή ξεκινά από τη θέση Ζυγός που βρίσκεται στο δρόμο από τις Καρυές προς τον Άγιο Πέτρο και τερματίζει στη Βαρβίτσα, μέσα από γρήγορα, κυρίως κατηφορικά, καθώς και τεχνικά κομμάτια. Το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο, θα ξεκινήσει τον αγώνα το πρωί της Κυριακής 20 Νοεμβρίου στις 10:30.

Ο Τεχνικός Έλεγχος θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ι.ΚΤΕΟ Τζανετουλάκος στο 2ο χιλιόμετρα της Οδού Σπάρτης-Γυθείου, ενώ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η απονομή Κυπέλλων στους νικητές θα λάβει χώρα στην πλατεία του χωριού Καρυές, οι κάτοικοι του οποίου έχουν αγκαλιάσει τη διοργάνωση.

Το Ράλλυ Σπριντ Μολών Λαβέ 2016 θα πραγματοποιηθεί χάρη στην υποστήριξη του Δήμου Σπάρτης, των Νομικών προσώπων Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος,  της Επιτροπής Τουρισμού και των επαγγελματιών της Λακωνίας.

Δήλωση Συμμετοχής

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής, λήγει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 22:00. Ας θυμηθούμε τι έγινε στο περσινό Μολών Λαβέ  και ας ετοιμαστούμε για έναν φανταστικό αγώνα στον πανέμορφο Πάρνωνα.

Με την στήριξη του Δήμου Σπάρτης ολοκληρώθηκε η βελτίωση της ειδικής στις ΚΑΡΥΕΣ για το Rally Sprint ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ στις 19-20 Νοεμβρίου. Μια διαδρομή που είναι στη καρδιά των αγωνιζομένων αλλά και για την εξαιρετική φιλοξενία των κατοίκων των Καρυών.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s