Ράλλυ Σπριντ Στύλος-Μαλάξα: Συμμετοχές


header-rally-sprint-stylos-malaksa-symmetoxesΜε την παρουσία 22 πληρωμάτων θα διεξαχθεί στις 12-13 Νοεμβρίου το Ράλλυ Σπριντ Στύλος-Μαλάξα, με επίκεντρο την περιοχή της Σούδας.

Το Ράλλυ Σπριντ Στύλος-Μαλάξα συνδιοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων” (Α.Λ.Α.Χ.) και την Ένωση Επιχειρηματιών Σούδας. Πρόκειται για τον 4ο και τελευταίο γύρο του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης, που θα κρίνει ποια πληρώματα θα έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν τον τίτλο, στον Τελικό του Κυπέλλου Ασφάλτου, στις 26-27 Νοεμβρίου στη Λαμία.

Η Πανηγυρική Εκκίνηση του Σπριντ θα λάβει χώρα το βράδυ του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου στις 21:30, στην Πλατεία Σούδας, όπου θα φιλοξενηθούν το Service Park και ο Τερματισμός, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Ενδιάμεσα και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 11:00, θα ξεκινήσει το πρώτο από τα τρία αγωνιστικά περάσματα στην Ειδική Διαδρομή.

Μεταξύ των 22 συμμετοχών του αγώνα, 8 πληρώματα συμμετέχουν που αυτοκίνητα που ανήκουν στις Κατηγορίες C1 και C2, από όπου αναμένεται να προκύψουν και οι νικητές του αγώνα. Όσον αφορά στην Κατηγορία F2, ο συναγωνισμός αναμένεται επίσης έντονος, καθώς η Κατηγορία C3 διαθέτει 5 συμμετοχές, η C4 2 συμμετοχές, ενώ στο πλαίσιο των Κατηγοριών C5 και C6 θα συμμετάσχουν 3 και 4 πληρώματα αντίστοιχα.

Συμμετοχές

Όλα είναι έτοιμα, για την ολοκλήρωση ενός ακόμη αγωνιστικού θεσμού για το 2016 και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, για συμμετέχοντες και θεατές.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s