Αγώνας Ταχύτητας Τρίπολης: Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει το εγχείρημα!


pista-tripoli-2016-post-imageΤο εγχείρημα της επιστροφής των Αγώνων Ταχύτητας στο προσκήνιο του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού βρίσκει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές με το πέρασμα των ημερών, και όσο πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα Ταχύτητας και Ατομικής Χρονομέτρησης (στο πλαίσιο του Επάθλου Hellenic Time Trial Challenge), βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει πως ο Δήμος Τρίπολης θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το εγχείρημα.  Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής και το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζουν την επιστροφή των Αγώνων Ταχύτητας στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο, καθώς ο Δήμος Τρίπολης θα συμβάλλει με κάθε μέσο, διαθέτοντας έμψυχο δυναμικό και τεχνικό εξοπλισμό, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ως προς την διεξαγωγή του αγώνα.

afisa tripoli pista 2016

Επιπλέον, το Αθλητικό Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), που έχει αναλάβει τη διοργάνωση, καλωσορίζει στους Χορηγούς Επικοινωνίας τον Ραδιοφωνικό Σταθμό “Μεγαλόπολη FM 103,1”, που θα κάνει εκτενείς αναφορές για τον αγώνα έως τις 19-20 Νοεμβρίου, ενώ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα βρίσκεται στην πίστα, με ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ και παραλειπόμενα. Υπενθυμίζεται, πως το δημοφιλές διαδικτυακό Sportal TV θα μεταδώσει τον Αγώνα ζωντανά μέσω Live Streaming, ενώ παράλληλα έχει βοηθήσει με τη δημιουργία του Video Trailer της αγωνιστικής εκδήλωσης.

Η τιμή εισιτηρίου για τους θεατές ανέρχεται στα 7 ευρώ, ενώ η είσοδος για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών θα είναι δωρεάν.

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής του Αγώνα Ταχύτητας και του Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης έχει ανοίξει και λήγει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 21:00.

Πληροφορίες: Γραφεία Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., Κύπρου 76, Περιστέρι

Τηλέφωνα: 210 5780157, 6944531231, 6973018485

Website: www.ellada-racingclub.gr

Facebook: Ελλάδα – Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s