Δεξιοτεχνία Ξάνθης 2016: Αποτελέσματα


header-deksiotexnia-ksanthis-2016-apotelesmataΑπό επιτυχία στέφθηκε η Δεξιοτεχνία Ξάνθης 2016, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή 31 οδηγών από τη Βόρεια Ελλάδα.

Η Δεξιοτεχνία Ξάνθης 2016 ήταν ο 7ος γύρος του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος και διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο “Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης”. Μεταξύ των 31 οδηγών που συμμετείχαν,  11 προέρχονταν από Αλεξανδρούπολη, 5 από Δράμα, 4 από Καβάλα, 4 από Ξάνθη, 3 από Θεσσαλονίκη, 3 από Ορεστιάδα 1 από Πτολεμαΐδα και 1 από Χρυσούπολη.

Ο αγώνας αποδείχθηκε εξαιρετικός καθώς η σχεδίαση της διαδρομής, γρήγορη και τεχνική, ικανοποίησε ακόμα και τους αρχικά πιο δύσπιστους και πρόσφερε πλούσιο θέαμα για τους πολλούς θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους την διοργανώτρια  Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης.

Οι οδηγοί χωρίστηκαν σε επιμέρους κλάσεις, ανάλογα με το μέγεθος μεταξονίου του αυτοκινήτου που οδηγούσαν. Στην Κλάση Α (μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα) επικράτησε ο Καβαλιώτης Δημήτρης Καρατσομπαλίδης (Peugeot 106) τον οποίο ακολούθησαν στο βάθρο οι Γιάννης Καραμανώλης (Toyota Starlet) και Αναστάσιος Πατσίλας (Peugeot 106). Στην κλάση Β (μεταξόνιο μεταξύ 2,4 και 2,5 μέτρων) τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης (Fiat Punto) από τη Θεσσαλονίκη, με τον Δημήτρη Κουνατιάδη (Opel Kadett) και τον Στυλιανό Νταρίβα (Fiat Punto GT) να διαμορφώνουν την πρώτη τριάδα.

Τέλος, στην Κλάση Γ (μεταξόνιο άνω των 2,5 μέτρων) που συγκέντρωσε τις περισσότερες συμμετοχές του αγώνα, ο Δραμινός Απόστολος Προδρομίδης (Opel Manta) κατέκτησε τη νίκη, ακολουθούμενος από τους Θεόκλητο Καρυπίδη (Opel Ascona) και Γιώργο Σαλωνίδη (Opel Ascona).

Αποτελέσματα

Η επόμενη και τελευταία φετινή συνάντηση για το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, είναι η Δεξιοτεχνία Σερρών, στις 3-4 Δεκεμβρίου.

 

φωτογραφίες: Γιώργος Παπαδόπουλος 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s