Attica Regularity Rally 2016: Αποτελέσματα


header-attica-regularity-rally-2016-apotelesmataΈχοντας σύμμαχο τον καλό καιρό άρχισε από την Koρινθία και ολοκληρώθηκε στην Αττική την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 το 2nd Attica Regularity Rally, που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΦΙΛ.Π.Α , στο Argolis Historic Trophy του AC3 καθώς και στο Classic Mini Club Trophy 2016 .

Με παρακαταθήκη το περυσινό επιτυχημένο αντίστοιχο Regularity Rally και την προτροπή των μελών και φίλων της λέσχης που διαμένουν στην Αττική, o AC3 σχεδίασε, οργάνωσε και εκτέλεσε με επιτυχία άλλη μια αγωνιστική εκδήλωση σε Κορινθία-Αττική, περιλαμβάνοντας Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας ,που έχουν γνωρίσει στο παρελθόν “δόξες” σε sporting αγώνες.

Χαρακτηριστικά της εκδήλωσης και της λίστας συμμετοχών, ήταν η συμμετοχή όλων των πρωταγωνιστών του Regularity τα τελευταία χρόνια και με διεθνείς εμπειρίες, καθώς επίσης και τα 10 έμπειρα αλλά και άπειρα “πρωτοεμφανιζόμενα” σε εκδήλωση του AC3 πληρώματα ,τα οποία “ρίχτηκαν” με ενθουσιασμό στο κυνήγι της απόλυτης ακρίβειας χρόνου!

Η διαδρομή Πάχη-Ψάθα –Βίλια-Οινόη- Σκούρτα διήρκεσε 2 ώρες μέχρι την ανασυγκρότηση όπου δόθηκε η ευκαιρία στα πληρώματα για γεύμα ,καφέ και ξεκούραση. Παράλληλα η ανάρτηση των 6 πρώτων χρονομετρήσεων έδωσε μία εικόνα των αποκλίσεων από τους ιδανικούς χρόνους και της προσωρινής Γενικής Κατάταξης όπου ξεχώρισαν οι υποψήφιοι νικητές.

 

Στο 2ο τμήμα της διαδρομής Σκούρτα-Αυλώνα-Μαλακάσα-Αγ.Μερκούριος- Βαρυμπόμπη μέχρι τον τερματισμό πραγματοποιήθηκαν άλλες 7 χρονομετρήσεις, που ανέτρεψαν την μέχρι τότε Γενική Κατάταξη, τόσο των διεκδικητών των πρώτων θέσεων όσο και των επι μέρους κατηγοριών.

Μετά από 8 συνεχείς παρουσίες σε εκδηλώσεις του AC3, κατάφεραν να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου οι Νικητές Μουστάκας Σπύρος -Μουστάκας Νικόλας, ακριβέστεροι όλων σε 13 χρονομετρήσεις. Ακολούθησαν ως 2οι οι έμπειροι πλέον Οικονόμου Γιώργος –Οικονόμου Νίκος και 3οι οι διεθνείς Δελαπόρτας Γιώργος-Βασιλόπουλος Πέτρος.

Γενική Κατάταξη
Κατηγορίες
Άνευ Οργάνων

Η απονομή των επάθλων πραγματοποιήθηκε στο καλαίσθητο και φιλόξενο CAFÉ RACER στην Κηφισιά. Εκεί μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα πληρώματα και την Οργάνωση της εκδήλωσης! Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς αλλά και φίλοι των πληρωμάτων και του AC3, όπου αφού παρακολούθησαν τον τερματισμό, γέμισαν την αίθουσα και όρθιοι, περιμένοντας υπομονετικά, χειροκρότησαν όλους και κυρίως τους πρωτοεμφανιζόμενους, τους οποίους καλωσορίζουμε στο μαγικό κόσμο του Regularity, με κυρίαρχο μήνυμα το “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”. Ιδιαίτερης μνείας χρήζει το πλήρωμα Νο 40 Κυροδήμος Φ.-Αστρακάς Χ.(VOLVO 144S) που ήλθαν από την Λαμία και συμμετείχαν με τα ¨παραδοσιακά πινακάκια¨ θυμίζοντας μας άλλες εποχές!

Την απονομή των επάθλων στους 3 πρώτους νικητές, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α κ. Βερναρδάκης Δημήτριος, τον οποίον ευχαριστούμε που μας τίμησε με την παρουσία του, άλλα και για την στήριξη της Ομοσπονδίας στην λέσχη μας ως νεότερο μέλος.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τις φίλες λέσχες ΦΙΛΠΑ, ΣΙΣΑ,TRIUMPH CLUB, ΑΣΜΑ, ΑΛA.ΛΑΜΙΑΣ για τις συμμετοχές τους, το Classic Mini Club καθώς και όλους τους συμμετέχοντες που τίμησαν την εκδήλωσή μας. Ευχαριστίες επίσης δίδονται στα μέλη των Δ.Σ της Ε.Ο ΦΙΛ.Π.Α και της ΦΙΛ.Π.Α για την παρουσία τους στη απονομή επάθλων ,τους χορηγούς, τους ακούραστους κριτές-χρονομέτρες και όσους συνετέλεσαν στην διεξαγωγή και την επιτυχία της εκδήλωσης.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s