4ος Αγώνας D-Cup: Συμμετοχές


header-4os-agonas-d-cup-symmetoxesΌλα είναι έτοιμα για την τελευταία φετινή συνάντηση του Επάθλου Karting D-Cup, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στα Βραχνέικα Πατρών και συγκέντρωσε 19 συμμετοχές.

Ο 4ος και τελευταίος γύρος του θεσμού, διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών” (Α.Ο.Π.) και θα διεξαχθεί στην πίστα καρτ “Kartmania” που έχει μήκος 1020 μέτρων. Παρόντες στον επίλογο του Επάθλου για φέτος θα είναι 19 οδηγοί, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο πλαίσιο των Κατηγοριών Senior και 4Stroke.

Η Κατηγορία Senior, με την ιδιαίτερα απαιτητική ημέρα των 3 σκελών, το καθένα από τα οποία έχει διάρκεια 24 γύρων, έχει συγκεντρώσει 12 οδηγούς.  Από αυτούς, οι 7 συμμετέχουν στην κλάση Senior Masters, ενώ 5 οδηγοί εντάσσονται στην κλάση Α-Senior. Επιπλέον, 7 οδηγοί θα λάβουν μέρος στην Κατηγορία 4Stroke, που παρουσιάστηκε φέτος για πρώτη φορά και γνώρισε αρκετή απήχηση, με τους συμμετέχοντες να χρησιμοποιούν τετράχρονα καρτ ενιαίου τύπου με σασί Extreme και κινητήρα RK1. Η 4Stroke, περιλαμβάνει δύο αγωνιστικά σκέλη διάρκειας 15 γύρων έκαστο.

2016_dcup_4_patra_entriesPDF

Οι μάχες των οδηγών τόσο στην Κατηγορία Senior όσο και στην 4Stroke αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, σε μια ημέρα που αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική και  θεαματική.

Ωράριο

 

 

φωτογραφία εξωφύλλου: patrasevents.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s