4ος Αγώνας D-Cup: Αποτελέσματα


header-4os-agonas-d-cup-apotelesmataΤην Κυριακή 20 Νοεμβρίου έπεσε στην πίστα καρτ “Kartmania” στα Βραχνέϊκα Πατρών, η αυλαία του Επάθλου Karting D-Cup.

Τη διοργάνωση του 4ου και τελευταίου αγώνα του φετινού θεσμού, που διεξήχθη με τη συμμετοχή 18 οδηγών, ανέλαβε το Αθλητικό Σωματείο “Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών” (Α.Ο.Π.). Οι οδηγοί χωρίστηκαν σε δύο Κατηγορίες, τις Senior και 4Stroke, με τη Senior να περιλαμβάνει 3 σκέλη διάρκειας 24 γύρων το καθένα και την 4stroke, να αποτελείται από δύο αγωνιστικά σκέλη διάρκειας 15 γύρων το καθένα.

Στην Κατηγορία Senior, νικητής αναδείχθηκε ο Παύλος Ξυνός (Athens Kart Shop, Tecno Iame) ο οποίος επικράτησε στην κλάση Masters. Δεύτερος, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο Φώτης Θωμάς (PRT Motorsport, Fa Rotax) που κατέκτησε τη νίκη στην A-Senior, ενώ την τριάδα της Γενικής κατάταξης διαμόρφωσε ο Αλέξανδρος Καψής (BRT Boyriotis, Birel Iame X30) που ήταν δεύτερος στη Masters. Μια θέση πιο πίσω βρέθηκαν ο Φώτης Δούβρης (BRT Boyriotis, Birel Iame) που ολοκλήρωσε στη 2η θέση της A-Senior, ενώ στο βάθρο των κλάσεων Masters και A-Senior ανέβηκαν επίσης οι Γιώργος Βασιλόπουλος (Kartworks, Tony Kart Iame X30) και Γιάννης Παπαλεωνίδας (Tony Kart Rotax) που συμπλήρωσαν την εξάδα.

Στην Κατηγορία 4Stroke, οι αγώνες της οποίας διεξάγονται με τετράχρονα καρτ ενιαίου τύπου με σασί Extreme και κινητήρα RK1, η μάχη για τη νίκη ήταν μεγάλη και διατήρησε το ενδιαφέρον όλων μέχρι το τέλος. Ο Γιώργος Κουγιανός επικράτησε, έχοντας όμως πολύ μικρή διαφορά από τον Παναγιώτη Σγουρό, ενώ στο βάθρο τους συνόδευσε ο Robert Koenig.

Αποτελέσματα

Το Έπαθλο Karting D-Cup ολοκληρώθηκε στις 20 Νοεμβρίου και οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη αγωνιστική χρονιά!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s