Αποτελέσματα για τον τελευταίο αγώνα Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος


header-apotelesmata-gia-ton-teleutaio-agwna-epathlou-deksiotexniwn-boreiou-elladasΣτις Σέρρες έπεσε η αυλαία του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, με τη συμμετοχή 21 οδηγών.

Η Δεξιοτεχνία Σερρών, αποτέλεσε τον 8ο και τελευταίο γύρο του Επάθλου και διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο “Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας Σερρών” (Λ.Α.Μ.Σ.) στην πίστα καρτ Σερρών.

Οι 21 οδηγοί χωρίστηκαν σε 3 Κατηγορίες, ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου τους. Στην Κατηγορία Α (αυτοκίνητο με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα), ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης (Peugeot 106) ήταν ταχύτερος του Απόστολου Παπαδόπουλου (Peugeot 106) για μόλις 0,23 δευτερόλεπτα. Στην Κατηγορία Β (αυτοκίνητο με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα), όπου ο συναγωνισμός ήταν επίσης έντονος, ο Θόδωρος Καβατσικλής (Opel Kadett)  κέρδισε με πολύ μικρή διαφορά τον Κωνσταντίνο Οικονομίδη (Fiat Punto), ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Δημήτρης Νταρίβας (Fiat Punto).

2016_edbe_8_serres_results

Η Κατηγορία Γ (αυτοκίνητο με μεταξόνιο άνω των 2,5 μέτρων) ήταν η πιο δημοφιλής καθώς συμμετείχαν 13 οδηγοί και είχε επίσης έντονο συναγωνισμό και καλές επιδόσεις. Τη νίκη κατέκτησε ο Πρόδρομος Προδρομίδης (Opel Manta), ο οποίος μάλιστα σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας, ενώ τον ακολούθησαν οι Γιώργος Σαλωνίδης (Opel Ascona) και Θεόκλητος Καρυπίδης (Opel Ascona).

Η Δεξιοτεχνία Σερρών έκλεισε έναν κύκλο για το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος του 2016 και οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s