Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης HTTC 2016: 2ος & 3ος γύρος στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων


header-agwnas-atomikis-xronometrisis-httc-2-kai-3-gyros-sto-autokinhtodromio-megarwnΗ αγωνιστική δραστηριότητα για το 2016 ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, με τη διεξαγωγή Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, που θα διοργανωθεί από το Αθλητικό Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.).

Η αγωνιστική ημέρα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Επάθλου Hellenic Time Trial Challenge (H.T.T.C.) και περιλαμβάνει 2 διαφορετικά σκέλη, το καθένα από τα οποία προσμετρά στη βαθμολογία του Επάθλου ως ξεχωριστός αγώνας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε βαθμολογικό επίπεδο, ο Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου να αποτελεί τον 2ο και 3ο γύρο του Hellenic Time Trial Challenge.

Δήλωση Συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες οδηγοί θα αγωνίζονται ανά τριάδες ή τετράδες, χωρισμένοι σε Κατηγορίες ή και επιμέρους Κλάσεις, ανάλογα με τις Τεχνικές Προδιαγραφές των αυτοκινήτων τους. Κάθε οδηγός έχει δικαίωμα για έναν ελεύθερο και 5 χρονομετρημένους γύρους ανά σκέλος, ενώ για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων στο κάθε σκέλος, θα μετρά ο συνολικός χρόνος των χρονομετρημένων γύρων. Για την Τελική Κατάταξη της ημέρας προστίθενται οι χρόνοι των δύο σκελών, ενώ τα αυτοκίνητα θα είναι χωρισμένα στις Κατηγορίες Stock, Sport, Extreme και Saloon. Στην Κατηγορία Stock συμμετέχουν πολιτικά αυτοκίνητα με ελαστικά χρήσης δρόμου, ενώ στην Κατηγορία Sport θα λαμβάνουν μέρος πολιτικά αυτοκίνητα, αποκλειστικά με ελαστικά Toyo Proxes R888 ή R8R, τη στιγμή που σε αμφότερες τις Κατηγορίες υπάρχουν και επιμέρους κλάσεις, ανάλογα με τον κυβισμό των αυτοκινήτων. Όσον αφορά στην Κατηγορία Extreme που περιλαμβάνει μόνο Γενική κατάταξη και όχι επιμέρους κλάσεις, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα οχήματα με κάθε τύπο ελαστικού, ενώ στην περίπτωση που χρησιμοποιούνται ελαστικά τύπου slick, τότε τα οχήματα πρέπει να διαθέτουν υποχρεωτικά κλωβό ασφαλείας. Τέλος, η Formula Saloon περιλαμβάνει αυτοκίνητα που διαθέτουν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας όπως αυτές ορίζονται από τους Κανονισμούς και χωρίζονται σε Ατμοσφαιρικά και Turbo.

Συμπληρωματικός Κανονισμός

Το πρόγραμμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει στις 08:00 με τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο, ενώ η Ενημέρωση Αγωνιζόμενων έχει προγραμματιστεί για τις 09:15. Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων θα οριστεί και η συνέχεια του προγράμματος, που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 20:00.

httc-18-dekemvriou-2016

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s