Χριστουγεννιάτικο Touring 2016: Αποτελέσματα


header-xmas-touring-2016-apotelesmataΤην Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, δόθηκε η λήξη της “αγωνιστικής” χρονιάς για την Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, με το Χριστουγεννιάτικο Touring που συνδιοργάνωσαν με επιτυχία οι λέσχες ΦΙΛΠΑ και Classic Microcars.

Με τον καιρό να μη θυμίζει σε τίποτα Χριστούγεννα, οι 64, περίπου, συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στην παλαιά Πλατεία Πεντέλης και αφού απόλαυσαν το πρωινό τους καφεδάκι στην καφετέρια “Παλιάτσος”, μελέτησαν το Roadbook και τις ειδικές του αγώνα.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 11:00 και μετά από 64 χιλιόμετρα και 5 ειδικές διαδρομές, εκ των οποίων η μία ακυρώθηκε, για την κατηγορία Regularity και 2 για την κατηγορία Touring, τερμάτισαν στο Marathon Beach Hotel για την εορταστική απονομή.

Αποτελέσματα

Νικητές της κατηγορίας Regularity αναδείχθηκαν οι ΚΑΡΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΗΣ με FIAT SPIDER 124 του 1971, με 12 βαθμούς ποινής. Με τους ίδιους βαθμούς ποινής, δεύτεροι ήρθαν, λόγω παλαιότητας, οι ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΗΛΙΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ με MERCEDES BENZ 350 του 1976. Τρίτοι στην γενική κατάταξη ήταν οι ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ – ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με LEYLAND MINI MKIII του 1970 με 13 βαθμούς ποινής, οι 4 εκ των οποίων όμως ήταν γιατί υπήρχε τρίτο μέλος μέσα στο αυτοκίνητο.

Στην κατηγόρια Touring οι ΤΣΑΠΕΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΤΣΑΠΕΠΑ ΤΑΝΙΑ με PORSCHE 912 του 1966 και οι ΒΟΥΤΕΡΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΒΟΥΤΕΡΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ με MERCEDES BENZ 280 SE του 1975, πήραν μόλις ένα βαθμό ποινής από την ειδική δοκιμασία ακριβείας και κατάφεραν να βρουν όλους τους στύλους φυσικού αερίου, αλλά την πρώτη θέση κατέκτησαν οι πρώτοι λόγω παλαιότητας αυτοκινήτου. Τρίτοι στην κατάταξη της κατηγορίας ήταν οι ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ – ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ με PORSCHE 914 του 1970 με 6 βαθμούς ποινής, 2 από την ειδική δοκιμασία και 4 από την εύρεση των στύλων.

Φωτογραφίες: ACTIONSTUDIOGR 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s