20η Συνάντηση Αθηνών… στο παρελθόν!


header-20i-synantisi-sto-parelthonΟλοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, στις 22 Ιανουαρίου 2017, η πρώτη εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ για το νέο έτος «20η Συνάντηση Αθηνών», στον προαύλιο χώρο του  Καλλιμάρμαρου Παναθηναϊκού Σταδίου.

Μια ηλιόλουστη Κυριακή, η οποία προσέλκυσε πολλούς συμμετέχοντες να φθάσουν με τις καλογυαλισμένες τους αντίκες, ηλικίας από 30 – 95 ετών, στο χώρο του Καλλιμάρμαρου, έδωσε στους χιλιάδες επισκέπτες την ευκαιρία να θαυμάσουν μοναδικά οχήματα και μοτοσικλέτες και να «ταξιδέψουν» στο χρόνο αναπολώντας παλιές καλές εποχές.

Περισσότερα από 100 αυτοκίνητα και 30 μοτοσικλέτες συμμετείχαν στην εκδήλωση στους οποίους διανεμήθηκε  και το συλλεκτικό ετήσιο ημερολόγιο της ΦΙΛΠΑ.

Η ΦΙΛΠΑ δίνει θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρο Καπράλο, τόσο για την παρουσία του στην εκδήλωση, όσο και για την διάθεση του χώρου, η οποία συνέβαλε καθοριστικά στη επιτυχία της εκδήλωσης, όπως επίσης και τον Προϊστάμενο του Παναθηναϊκού κ. Κώστα Τσουράκη. Επίσης στους Χορηγούς Επικοινωνίας Automania, Ερασπορ, 94 Επικοινωνία FM και την εκπομπή Skai -Αυτοκίνηση για την συνεχή κάλυψη της εκδήλωσης.

Η ΦΙΛΠΑ, όπως πάντα, τονίζοντας τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα θα δώσει μέρος των εσόδων της εκδήλωσης στη ΦΛΟΓΑ (Σύλλογος γονέων  παιδιών με νεοπλαστική ασθένεια).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s