27ο Αττικό Ράλλυ | Οι λεπτομέρειες του αγώνα…


header-attiko-rally-leptomereiesΗ Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου, (Α.Λ.Α.), ανακοινώνει περισσότερα στοιχεία για το «27ο Αττικό Ράλλυ 2017» που θα γίνει το Σαββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017. Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου / Περιφερειακό Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος και στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Το συνοπτικό πρόγραμμα του αγώνα έχει ως εξής:

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017:

  • Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στην Πλατεία Αγίας Τριάδος (Π. Πεντέλη). Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει στις 18:45 και θα τερματίσει στις 22:16.
  • Η «Ειδική Διαδρομή ΠΕΝΤΕΛΗ», μήκους 7,2 χλμ, θα είναι νυχτερινή και θα γίνει δύο φορές στη γνωστή ασφάλτινη περιφερειακή οδό, με κατεύθυνση από Άγιο Πέτρο προς Πεντέλη.
  • Επισημαίνεται ότι η «Ειδική Διαδρομή Πεντέλη», θα είναι κλειστή για τα αυτοκίνητα θεατών από τις 17:30 και μέχρι τη διέλευση και του τελευταίου αγωνιζομένου, δηλαδή περίπου μέχρι τις 23:30.

gp_grt_team_dt3_2016_attiko_rally_sprint_12_09_2016_img_1

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017:

  • Το πρώτο αυτοκίνητο θα εκκινήσει από την Πλατεία Αγίας Τριάδος (Π. Πεντέλη) στις 8:20 το πρωί και θα κατευθυνθεί προς Γραμματικό, για την πρώτη ειδική διαδρομής της ημέρας.
  • Η «Ειδική Διαδρομή ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ», μήκους 15,9 χλμ περίπου, θα είναι η, επίσης, γνωστή ασφάλτινη οδός, λίγο μετά το Γραμματικό προς Σέσι. Θα γίνει τρεις φορές με κατεύθυνση από Γραμματικό, διασταύρωση προς Σέσι, και μέσω της οδού Πρ. Ηλία στο Γραμματικό (οδός Κοτρωνίου). Η τελευταία «Ειδική Διαδρομή Γραμματικό» είναι με καθεστώς PowerStage.
  • Επισημαίνεται ότι η «Ειδική Διαδρομή Γραμματικό» θα είναι κλειστή για τα αυτοκίνητα θεατών από τις 7:30 το πρωί και μέχρι τη διέλευση και του τελευταίου αγωνιζομένου, δηλαδή περίπου μέχρι τις 14:30. Ο τερματισμός του αγώνα και η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνουν στο Γραμματικό.

ServicePark θα λειτουργήσουν το Σάββατο στην Πεντέλη και την Κυριακή στον Μαραθώνα (parking των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων).

Με επόμενο Δελτίο Τύπου θα ανακοινωθούν και οι διευκολύνσεις / παροχές για τα εκτός Αττικής πληρώματα που θα λάβουν μέρος στον αγώνα αυτό.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s