ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ 2017: Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν!


header-earinorally-sprint-startline-dt1Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τον 1ο αγώνα του Κυπέλλου Χώματος 2017, το ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ που διοργανώνει η START LINE. Ο αγώνας θα εκκινήσει στην αφετηρία της Ειδικής διαδρομής “Κινέτα” στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου για να καλύψει τα 19 χλμ. του 1ου από τα συνολικά δύο (2) περάσματα της σχεδίασης της Κινέτας, όπως και πέρυσι.

Η εκκίνηση της Ε.Δ. βρίσκεται 1 χλμ. μετά τη διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από την κεραία του ΟΤΕ. Η διαδρομή συνεχίζει μέχρι την άσφαλτο που οδηγεί προς Αγίους Θεοδώρους, όπου τα αγωνιστικά στρίβουν δεξιά στη διασταύρωση που οδηγεί προς τη Μονή Παναγία Πράθι. Σε 3 χιλιόμετρα στρίβουν αριστερά στη διασταύρωση, με κατεύθυνση προς Λουτράκι και ακολουθώντας τη διαδρομή, κατευθύνονται προς τη χωματερή Λουτρακίου, όπου συναντούν την άσφαλτο. Τα αγωνιστικά στρίβουν δεξιά και συνεχίζοντας για 1 χλμ. περίπου, ξαναμπαίνουν στο χώμα αριστερά. Συνεχίζοντας τη χωμάτινη διαδρομή (ανάποδα το shakedown του Ράλλυ Ακρόπολις) τερματίζουν μετά από περίπου 3 χλμ.

Το ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ διεξάγεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων – Περαχώρας και με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων.

Το κέντρο του αγώνα, η ανασυγκρότηση, το σέρβις παρκ, ο τερματισμός και η απονομή του αγώνα θα φιλοξενηθούν και πάλι στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 9812341 και 6944 308148.

earino-startline-2017

φωτογραφία εξωφύλλου: Δαμαλάς Ηλίας

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s