Με επιτυχία στέφθηκε το 1ο Classic Rally Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας!


header-classic-rally-neas-filadelfias-2017-apotelesmataΟλοκληρώθηκε το 1ο Classic Rally Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.). Ο αγώνας που είχε φιλικό χαρακτήρα συγκέντρωσε 21 πληρώματα, τα οποία αγωνίστηκαν σε 11 δοκιμασίες ακριβείας στην Αττική. Οι συμμετέχοντες διήλθαν μεταξύ άλλων από τις περιοχές του Βαρνάβα, του Καλάμου και των Αφιδνών.

Νικητές του αγώνα ήταν οι Σπύρος και Μάρκος Μουστάκας με Alfa Romeo Alfasud Ti και 15 βαθμούς ποινής. Ο θριαμβευτής του Ιστορικού Ακρόπολις, έχοντας ως συνοδηγό τον μικρότερο γιο του ο οποίος είναι μόλις 7 (!) ετών εντυπωσίασε και σε αυτόν τον αγώνα, κατακτώντας μια δίκαιη νίκη, τόσο στη γενική, όσο και στην Κατηγορία Ι. Ακολούθησαν οι Εμμανουήλ Γιαννούλης-Ελένη Ηλιοπούλου (Alfa Romeo Giulietta) με 16.7 βαθμούς ποινής, ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι Δημήτρης και Πέτρος Αρβανίτης με Toyota Celica και 67.1 βαθμούς ποινής που ήταν οι καλύτεροι στην Κατηγορία H. Τέταρτοι στη γενική και πρώτοι στην Κατηγορία G τερμάτισαν τελικά οι Λευτέρης Μανδρούκας-Απόστολος Πανόπουλος με Volkswagen Beetle και 99.5 βαθμούς ποινής, οι οποίοι για μεγάλο μέρος του αγώνα βρίσκονταν στην τρίτη θέση.

Οι Νίκος Μπαμπαλής-Γιάννης Λαζαρίδης με Suzuki ST 410, αν και ξεκίνησαν ιδανικά, ανεβαίνοντας μάλιστα και στην πρώτη θέση της γενικής, υποχώρησαν στη συνέχεια, ολοκληρώνοντας στην πέμπτη θέση με 238.8 βαθμούς ποινής. Μοναδική τους παρηγοριά ήταν η πρωτιά που κατέλαβαν στην Κατηγορία J. Την πρώτη εξάδα του αγώνα συμπλήρωσαν τα αδέρφια Ζωτιάδη, με τους Χρήστο και Γιάννη να δέχονται 271.9 βαθμούς ποινής, έχοντας στα χέρια τους ένα Ford Escort MKII.

Ξεχωριστή κατηγορία υπήρχε για τα σύγχρονα αυτοκίνητα, τα οποία δεν προσμέτρησαν στη γενική κατάταξη, με τους Νίκο Χαλιβελάκη-Βίλλυ Φατούρου (Fiat 500) να επικρατούν με 179.9  βαθμούς ποινής.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αξίζει να σημειωθεί πως το παρών στις απονομές που έλαβαν χώρα στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού και Διασποράς έδωσαν οι κ. Αντιδήμαρχοι Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Θεόδωρος Μανωλεδάκης και Μιχάλης Λάλος.

 

Οι αγωνιζόμενοι ευχαριστήθηκαν τον φιλικό αυτό αγώνα Regularity που διοργάνωσε το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά!

Νικητές κατηγοριών

G: Ελευθέριος Μανδρούκας/Απόστολος Πανόπουλος – Volkswagen Beetle

H: Δημήτρης Αρβανίτης/Πέτρος Αρβανίτης – Toyota Celica

I: Σπύρος Μουστάκας/Μάρκος Μουστάκας – Alfa Romeo Alfasud Ti

J: Νίκος Μπαμπαλής/Γιάννης Λαζαρίδης – Suzuki ST 410

M: Νίκος Χαλιβελάκης/Βίλλυ Φατούρου – Fiat 500

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s