Δεξιοτεχνία Νέας Περάμου: Αποτελέσματα


header-deksiotexnia-neas-peramou-5-fevrouariou-apotelesmata

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου, αγώνας Δεξιοτεχνίας στην Νέα Πέραμο Αττικής, με τη συμμετοχή 23 οδηγών.

Τη διοργάνωση του αθλητικού γεγονότος ανέλαβε το Αθλητικό Σωματείο “Start Line”, έχοντας τη συμπαράσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 3 επιμέρους κλάσεις, ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου τους.

Στην Κλάση Α (αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα) ταχύτερος ήταν ο Γρηγόρης Δούδουλης (Suzuki Alto), με τον Ζαχαρία Βογιατζή (Peugeot 106 Rallye) να ολοκληρώνει στη δεύτερη θέση και τον Κώστα Άνθιμο (Toyota Starlet KP60) να είναι τρίτος. Στην Κλάση Β (αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα) ο Φίλιππος Πιετρί (Nissan Sunny GTI-R) κατέκτησε τη νίκη, εμπρός από τους Γιώργο Καπέλλη (Ford Escort MK I) και Γιώργο Μπουζάνη (Seat Ibiza). Τέλος, στην Κλάση Γ (αυτοκίνητα με μεταξόνιο άνω των 2,51 μέτρων), νικητής αναδείχθηκε ο Σπύρος Γκράβας (BMW E30), ακολουθούμενος στο βάθρο από τους Γιώργο Πάσσα (Mazda RX-8) και Τάσο Γιαννάκαινα (BMW Ε30).

Η αγωνιστική ημέρα, ολοκληρώθηκε με την απονομή Επάθλων στους νικητές και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες, σε ευχάριστο κλίμα μεταξύ των εμπλεκομένων.

Αποτελέσματα

Φωτογραφίες: Γιάννης Ιωσηφίδης

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s