1η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ


deksiotechnia-smav-martios-2017-post-imageΤο Αθλητικό Σωματείο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ διοργανώνει την Κυριακή 5 ΜΑΡΤΙΟΥ την 1η δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.

Η Δεξιοτεχνία ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ θα αποτελέσει τον 1ο  γύρο Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος και θα διεξαχθεί στον χώρο του ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.

 

Από τη στιγμή που ο αγώνας θεωρείται  αγώνισμα του μαζικού αθλητισμού, σε αυτόν μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε διαθέτει δίπλωμα οδήγησης σε ισχύ. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Δεξιοτεχνία, έναν αγώνα που έχει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως το πρωί της Κυριακής 5 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 10:00.

 

34 SISA GRAND PRIX 2015

 

Για να γίνει δεκτή η δήλωση συμμετοχής, οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους δίπλωμα οδήγησης, αστυνομική ταυτότητα και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος με το οποίο θα συμμετάσχουν. Αν το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον συμμετέχοντα, εκείνος θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη του οχήματος, σύμφωνα με την οποία του επιτρέπει να λάβει μέρος. Η συμμετοχή, γίνεται δεκτή μόνο εφόσον έχει παράλληλα κατατεθεί το παράβολο στον λογαριασμό που ορίζεται από τον Σ.Μ.Α.Β.

 

 

Το παράβολο συμμετοχής ανέρχεται στα 50€  και για τους αγωνιζόμενους εκτός Νομού παρέχεται διανυκτέρευση στις 4/3/2017.  Η εκκίνηση του αγώνα έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Κυριακής 5 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 11:00

 

Έναρξη Eγγραφών Συμμετοχής 08/02/2017 22:00 ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Λήξη Eγγραφών Συμμετοχής 05/03/2017 10:00 ΒΕΛΒΕΝΤΟ

 

Την δήλωση συμμετοχής την βρίσκεται στο site του συλλόγου www.smavelventou.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

 

 

afisa-smav-deks-martch-2017

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s