Ανακοίνωση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2017


header-anakoinosi-gia-to-panellinio-protathlima-karting

Ο αναμενόμενος πρώτος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting, που ήταν προγραμματισμένος για τις 25-26 Φεβρουαρίου, αναβάλλεται για τις 4-5 Μαρτίου 2017. Η ΕΠ.Α./Ο.Μ.Α.Ε. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, στην οποία εξηγεί τους λόγους αυτής της αναβολής.

Η ΕΠ.Α./Ο.Μ.Α.Ε., μετά από εισήγηση της Επιτροπής karting, ανακοινώνει την αναβολή του 1ου αγώνα του Πρωταθλήματος karting (25-26 Φεβρουαρίου 2017), ο οποίος θα διεξαχθεί στις 4-5 Μαρτίου 2017 στο Kartodromo Αφιδνών.

Η αναβολή αυτή οφείλεται στην απόφαση της ΕΠ.Α. για μεγιστοποίηση της θωράκισης του Πρωταθλήματος, ακόμη και σε τυπικά θέματα, προκειμένου να προστατευθεί από τυχόν κακόβουλες καταγγελίες.

Η Ομοσπονδία και τα Σωματεία τα οποία θα διοργανώσουν τους αγώνες εγγυώνται την διεξαγωγή τους και ευελπιστούν στην αθρόα συμμετοχή των αγωνιζόμενων προκειμένου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του karting στη χώρα μας.

Η επιτυχημένη περυσινή χρονιά μας υποχρεώνει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο στους τομείς της τεχνογνωσίας των στελεχών και των υποδομών των αγώνων.

Ειδικότερα για τις διοργανώσεις των αγώνων του Πρωταθλήματος προβλέπονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

1. Θα υπάρχει βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων και προβολή τους μέσα από την εκπομπή αυτοκινήτου AUTO MOTO ERT της ΕΡΤ1 (πριν την μετάδοση των αγώνων της F1).

2. Έχουν επιλεγεί ελαστικά CIK-FIA σε λογικές τιμές, τα οποία εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την οδηγική ευχαρίστηση των αγωνιζόμενων.

3. Κάμερες βιντεοσκόπησης της διαδρομής θα χρησιμοποιηθούν πιλοτικά για το έτος 2017.

4. Η επιμόρφωση των στελεχών μας, η οποία ξεκίνησε με την συμμετοχή τους στον αγώνα WSK στην Adria της Ιταλίας, θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

5. Οι αγώνες θα είναι διήμεροι.

Παράλληλα είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε με κάθε κόστος την εικόνα των αγώνων, για τον λόγο αυτό καλούμε τους αγωνιζόμενους, γονείς, προετοιμαστές και στελέχη της Ο.Μ.Α.Ε. να συνδράμουν στην προσπάθειά μας αυτή.

Ευχόμαστε καλή και τυχερή αγωνιστική χρονιά σε όλους.

Για την ΕΠ.Α. / Ο.Μ.Α.Ε.

Δημήτρης Μιχελακάκης

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: Photorally Press

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s