1ος Γύρος Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting 2017


header-1os-gyros-panelliniou-protathlimatos-karting-2017Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2017 ξεκινά με το βλέμμα μόνο εμπρός και στόχο, η φετινή σεζόν να είναι ακόμη καλύτερη από την περσινή.

Ο πρώτος αγώνας της φετινής χρονιάς, έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 4-5 Μαρτίου και θα διεξαχθεί στην πίστα καρτ Αφιδνών “Kartodromo”. Τη διοργάνωση όλων των αγώνων του Πρωταθλήματος και φυσικά, της εναρκτήριας συνάντησης της χρονιάς έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) που φέτος θα προσθέσει στις διοργανώσεις των αγώνων, την εκτενή εμπειρία διοργανώσεων της περσινής σεζόν.

Οι αλλαγές σε σύγκριση με την περσινή χρονιά είναι αρκετές τόσο σε επίπεδο κανονισμών, όσο και στη δομή των αγώνων. Από φέτος, οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting θα έχουν διήμερη διάρκεια, με τις περιόδους Ελεύθερων και Χρονομετρημένων Δοκιμαστικών να διεξάγονται το Σάββατο του εκάστοτε διημέρου και τους αγώνες όλων των κατηγοριών, να πραγματοποιούνται την Κυριακή όταν και θα στέφονται οι νικητές. Με αυτόν τον τρόπο θα διαμορφωθεί και το πρόγραμμα του πρώτου φετινού αγώνα, το ακριβές ωράριο του οποίο θα ανακοινωθεί μετά προσεχώς.

Οι Κατηγορίες που θα συμμετέχουν στον 1ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting 2017 είναι 7, με τους αθλητές να χωρίζονται στις 60 Mini A & Β, Junior, Senior, KZ2, KZ3, DD2 και Club ανάλογα με την ηλικία τους, ή τις τεχνικές προδιαγραφές του καρτ που οδηγούν.

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής έχει ανοίξει και
λήγει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 22:00!

Δήλωση Συμμετοχής
Συμπληρωματικός Κανονισμός

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2017 μεγαλώνει… Εσύ θα λείπεις;

 

 Πληροφορίες: 6944531231, 6973018485, 6944731043

 

φωτογραφία εξωφύλλου: Photo Rally Press

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s