Απονομή Επάθλων Πανελληνίου Πρωταθλήματος Regularity Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ


header-aponomi-epathlwn-panelliniou-prwtathlimatos-regularity-eo-filpa-2016Η Ετήσια Τελετή Απονομής των Επάθλων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Regularity Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου για το 2016, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2017, στο κτίριο της ΦΙΛΠΑ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Κωνσταντίνος Μπουλμέτης, Διευθυντής του Γραφείου Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ενώ παρέστη και μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων του ειδικού τύπου και συμμετέχοντες των εκδηλώσεων του πρωταθλήματος.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. κ. Δημήτρης Βερναρδάκης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος του έτους 2016 και στην αναδιάρθρωση του για το 2017, όπου πλέον θα βραβεύονται οι τρεις πρώτοι της Γενικής Κατάταξης και οι πρώτοι κάθε κατηγορίας για μια πιο δίκαιη και πλουραλιστική κατανομή των βραβείων αλλά και την καθιέρωση της κατηγορίας Trophy Tour. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους μια καλή πρωταθληματική χρονιά και κάλεσε τον κ. Μπουλμέτη να απονείμει τα έπαθλα στους νικητές.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι βραβεύσεις, ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας που μοίρασε δώρα σε δύο τυχερούς. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την παράθεση γεύματος.

nikites-eo-filpa

 

 

φωτογραφία εξωφύλλου: actionstudiogr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s