27ο Αττικό Ράλλυ 2017: Τροποποίησεις σε ωράριο & επισημάνσεις


header-27-o-attiko-rally-2017-epishmanseisΗ Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου, (Α.Λ.Α.), ανακοίνωσε περισσότερα στοιχεία και τροποποιήσεις για το «27ο Αττικό Ράλλυ 2017» που θα γίνει το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017. Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου / Περιφερειακό Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος και στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.

  • Τροποποιείται η ώρα εκκίνησης από την Πλατεία Αγίας Τριάδος Πεντέλης το Σάββατο 4 Μαρτίου και γίνεται 18:00.
  • Τροποποιείται η ώρα που πρέπει να παρουσιαστούν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα στον χώρο του ΣΕΧ 0 «ΕΚΚΙΝΗΣΗ Πεντέλη» το Σάββατο 4 Μαρτίου και γίνεται 17:50.

Λόγω των ανωτέρω αλλαγών της ώρας εκκίνησης το Σάββατο 4/3/2017 αλλά και του διαστήματος εκκίνησης ανά λεπτό, τροποποιούνται στο Πρόγραμμα του αγώνα οι ώρες: τερματισμού του 1ου Σκέλους σε 22:41, και της δημοσίευσης του Πίνακα Εκκινούντων σε 23:00. Αναλόγως τροποποιείται και το ωράριο του αγώνα:

orario-final-attiko-rally-2017

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να “κατεβάσουν” σε ηλεκτρονική μορφή από τον παρακάτω σύνδεσμο το Road Book, και από Τετάρτη 1 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμο στα γραφεία της Α.Λ.Α. (Κηφισίας και Βολανάκη 3, 115 26, Αμπελόκηποι) σε εκτυπωμένη μορφή βιβλίου, όπου μπορούν να το παραλάβουν.

Road Book

Επισημαίνεται ότι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που θα κινούνται από την περιοχή Ν. Μάκρης δεν θα μπορούν να προσεγγίσουν τον χώρο εκκίνησης από την Επαρχιακή Οδό Ν. Μάκρης – Εκάλης – Αγ. Πέτρου – Πεντέλης δεδομένου ότι μετά τις 15:00 του Σαββάτου 4.3.2017 το τμήμα Άγιος Πέτρος – Πεντέλη θα είναι κλειστό γι΄αυτούς (ως τμήμα της Ε.Δ. «Πεντέλη», Συμπληρ. Κανονισμός, Άρθρο 9 Αναγνωρίσεις). Συνεπώς για να φτάσουν στον χώρο της εκκίνησης συνιστάται να ακολουθήσουν την διαδρομή μέσω Λεωφ. Μαραθώνος, Διασταύρωση Ραφήνας, Πικέρμι, Ντράφι, Πεντέλη, Λεωφ. Βασ. Γεωργίου Β’ (με κατεύθυνση προς την Πλατεία Αγίας Τριάδος), οδός Αναστ. Σκούφου, οδός Νιόβης και οδός Αγίου Τρύφωνος μέχρι την Πλατεία.

Ομοίως τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που θα κινούνται από την περιοχή Πεντέλης συνιστάται να ακολουθήσουν την Λεωφ. Βασ. Γεωργίου Β’ (με κατεύθυνση προς την Πλατεία Αγίας Τριάδος), οδός Αναστ. Σκούφου, οδός Νιόβης και οδός Αγίου Τρύφωνος μέχρι την Πλατεία.

Επίσης από την 1 Ιανουαρίου 2017 ισχύει το άρθρο 2.5 της εγκυκλίου 10/2017 για τη συμμετοχή στον Αρχικό Τεχνικό Έλεγχο με βάση το ΔΤΤ. Ο αγωνιζόμενος στη δήλωση συμμετοχής του ζητά να μην περάσει αρχικό τεχνικό έλεγχο λόγω πρόσφατου έγκυρου ΔΤΤ – αν δεν το δηλώσει, τότε υποχρεούται να περάσει κανονικά Αρχικό Τεχνικό Έλεγχο. Επισημαίνεται ότι οι υπόλοιπες διατάξεις του άρθρου 11 του Συμπληρωματικού κανονισμού του αγώνα, ισχύουν ακόμα και αν ο Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος γίνει με βάση το ΔΤΤ.

 

φωτογραφία εξωφύλλου: Δαμαλάς Ηλίας

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s