8ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδος… στην τελική ευθεία


header-8-classic-rally-of-greece-stin-teliki-eytheiaΤο πρώτο μεγάλο Regularity Rally της χρονιάς, το οποίο προσμετρά στο Πρωτάθλημα ΦΙΛ.ΠΑ, στο πρωτάθλημα Σ.Ι.Σ.Α. όπως επίσης και στο Πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, έρχεται στις 4-5 Μαρτίου 2017.

Το Σάββατο στις εννιά το πρωί, οι συμμετέχοντες θα μαζευτούν στους πρόποδες της Ακρόπολης για να πάρουν εκκίνηση για ένα regularity rally γεμάτο αγαπημένες ορεινές διαδρομές και πολλές ειδικές δοκιμασίες ακριβείας, σε περίπου 800 χιλιόμετρα.

Στην Θήβα τα πληρώματα της Αθήνας θα ενωθούν με αυτά της επαρχίας και από εκεί θα επανεκκινήσουν με προορισμό το Καρπενήσι, όπου θα γίνει και ο τερματισμός της πρώτης μέρας, περνώντας από Λειβαδιά, Λέων Χαιρώνειας, Γοργοπόταμο, Λουτρά Υπάτης, Μοσχοκαρυά και Μακρακώμη. Η επόμενη μέρα θα βρει τους συμμετέχοντες να κατευθύνονται προς Γαρδίκι, Σκαμνό, Παύλιανη, Χάνι Ζαγκανά, Δελφούς για να φτάσουν στην Αράχωβα για μία σύντομη στάση, πριν ξεκινήσουν και πάλι για τον τερματισμό.

Φέτος η Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ έχει θεσπίσει και την κατηγορία Trophy Τour, στην οποία οι συμμετέχοντες ακολουθούν σχεδόν την ίδια διαδρομή με τους υπόλοιπους, αλλά με λιγότερες ΕΔΑ και πιο χαλαρά ωράρια. Στο 8ο Κλασσικό Ράλλυ το διαγωνιστικό κομμάτι αυτής της κατηγορίας, θα ξεκινήσει από το Λέων της Χαιρώνειας την πρώτη μέρα και από τον Γοργοπόταμο την δεύτερη.

Οι συμμετοχές λίγο πριν την λήξη καταβολής αιτήσεων είχαν φτάσει τις 76. Παρακάτω παραθέτουμε τον προσωρινό πίνακα συμμετοχών, ενώ αναμένουμε τις τελικές.

ENTRY LIST CRG 2017(NEW).xls

Ο τερματισμός θα γίνει το απόγευμα της ίδιας μέρας στην Ακρόπολη, ενώ λίγο αργότερα θα αναρτηθούν και τα προσωρινά αποτελέσματα. Η δεξίωση και η απονομή των επάθλων θα γίνει στο εντευκτήριο της ΦΙΛΠΑ την Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 20:00.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s