Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης Χανίων: Αποτελέσματα


header-agwnas-atomikhs-xronometrisis-xaniwn-apotelesmataΤην Κυριακή 19 Φεβρουαρίου διεξήχθη στην πίστα καρτ “Pista Park”, στο Βαρύπετρο Χανίων, ο πρώτος φετινός αγώνας GP Tuning στην Κρήτη.

Ο πρώτος αγώνας Ασφάλτινης Ατομικής Χρονομέτρησης για το 2017 διοργανώθηκε από τα Σωματεία Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινήτων Χανίων” (Α.Σ.Α.Χ.) και Α.Ο. Κρήτης, με τους 19 συμμετέχοντες να δίνουν την μάχη τους απέναντι στο χρονόμετρο, σε μια διαδρομή μήκους 1 χιλιομέτρου.

Οι 19 συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε επιμέρους κλάσεις, ανάλογα με τις προδιαγραφές των αυτοκινήτων που οδηγούσαν. Οι Κλάσεις Ε1400, Ε2000, Ε2000+ και Α1600 είχαν από 4 συμμετοχές έκαστη, ενώ στην Ε1600 συμμετείχαν 3 οδηγοί. Στα μικρότερα αυτοκίνητα του αγώνα, ταχύτερος αποδείχθηκε ο Λευτέρης Σαρρής (Toyota Yaris), τη στιγμή που στην Ε1600 επικράτησε ο Γιώργος Κουρασμενάκης (Fiat Punto). Στην Ε2000 νικητής αναδείχθηκε ο Αντώνης Λάτσος (Honda S2000), ενώ στην Ε2000+ η νίκη πέρασε στα χέρια του Μανώλη Σταυρουλάκη (Subaru Impreza). Τέλος, στην Α1600 ταχύτερος ήταν ο Μανώλης Παντελάκης (Citroen AX).

Τη διοργάνωση στήριξαν ως υποστηρικτές οι εταιρείες Ι. ΚΤΕΟ Χανίων, Μπαταρίες Κακατσάκης, Shell Στρατουδάκης, Car Care Φροντίδα Αυτοκινήτου και Toyota Σαρρής, ενώ πολύ σημαντική ήταν η βοήθεια από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων και το Ασθενοφόρο της Κλινικής Τσεπέτη.

Χορηγοί μετακίνησης των αθλητών του Σωματείου, αλλά και των εκτός Κρήτης συμμετεχόντων που θα επισκεφθούν το νησί σε μεταγενέστερες διοργανώσεις, είναι η ANEK Lines/Blue Star Ferries.

Χορηγοί επικοινωνίας του 1ου GP Tuning για το 2017 ήταν οι ΜAX Fm, Νέα Τηλεοραση, Ραδιο Φαρος, Creteplus.gr, CRN.gr, Χανιώτικα Νέα, athlitiko.gr, Κόσμος της Πόλης, Aris myridakis photography, eparxies.gr, και τα Σεληνιώτικα Νέα.

 

φωτογραφίες: Άρης Μυριδάκης

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s