Αγώνας Πλαγιολίσθησης Νέου Ρυσίου: Αποτελέσματα


header-agwnas-plagiolisthisis-neou-ryssiou-apotelesmataΟ πρώτος αγώνας Drift που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο “Αθλητικός Σύλλογος Πίστας Καρτ Νέου Ρυσίου” (Α.Σ.ΠΙΣ.) για το 2017, έλαβε χώρα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην πίστα καρτ “Drive Park” Νέου Ρυσίου.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό βροχή, γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των 11 οδηγών που έλαβαν μέρος και χωρίστηκαν στις Κατηγορίες Pro και Street Legal, ανάλογα με τις προδιαγραφές των αυτοκινήτων τους. Πάντως το θέαμα δεν έλειψε και αυτό αποδεικνύεται από την παρουσία των θεατών, οι οποίοι αψήφησαν τις “τρικλοποδιές” του καιρού και έμειναν ως το τέλος, για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των οδηγών.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα, νικητής στην Κατηγορία Pro αναδείχθηκε ο Νίκος Αντωνιάδης (BMW E36 Compact) ο οποίος επέδειξε σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση και στα μονά βαθμολογημένα. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος (BMW M3), ενώ τρίτος κατετάγη ο Κωνσταντίνος Τσαντεκίδης (BMW E30), το έργο του οποίου διευκολύνθηκε από την εγκατάλειψη του αντιπάλου του, Γιώργου Τσιλιμπόνη (BMW E30 V8 Supercharger) λόγω μηχανικού προβλήματος.

Στην Street Legal επικράτησε ο Νίκος Καρασαββίδης (Toyota Starlet), ο οποίος κέρδισε τη μάχη απέναντι στον Ραφαήλ Χατζηκυριάκο (BMW E30).

 

φωτογραφίες: PaulPapas Photography

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s