Κύπελλο Αναβάσεων Ν.Ελλάδος: Οι πρώτες μπαλωθιές στο Βραχάσι…


header-4-anavasi-vraxasiou

Με ένα αγώνα που μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει και warmup για άλλους θεσμούς, ξεκινάει το Κύπελλο αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος στο ιστορικό Βραχάσι.

Η αγαπημένη διαδρομή που στο παρελθόν έχει στολίσει αρκετά Ράλλυ Κρήτης, και έχει δεχθεί πληρώματα απ’όλη την Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια έχει ντυθεί ανάβαση και στη 4η έκδοσή της φέτος έχει προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου.

Ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης βάζει τον πήχη ψηλότερα και αποσκοπεί η φετινή ανάβαση 3,8 χιλιομέτρων που ξεκινάει μέσα στο χαρακτηριστικό φαράγγι της διαδρομής Σισυ – Βραχάσι να είναι η πιο επιτυχής και ολοκληρωμένη οργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα.

4-anavasi-vraxasiou-faraggi

Η κρητική λέσχη, πιστή στην ικανότητα να δίνει παροχές, φέτος δίνει ΔΥΟ δωρεάν διανυκτερεύσεις για τη Παρασκευή και το Σάββατο, σε οδηγούς και μηχανικούς εκτός νομού Ηρακλείου αλλά και 50% έκπτωση στις μετακινήσεις με τις ‘’ΑΝΕΚ LINES & BLUESTAR FERRIES’’ σε όσους εκτός Κρήτης αποδεχθούν την πρόκληση της ιστορικής διαδρομής.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη κρητική φιλοξενία και το ‘’στοίχημα’’ του ΑΟΚ να ξεπεράσει τον εαυτό του στην επιτυχία του αγώνα αποτελούν σημαντικό δέλεαρ για την υποβολή της δήλωσής σας έως και το βράδυ της 10ης Μαρτίου στο aokkritis@gmail.com.

To πρόγραμμα ως συνήθως θα περιλαμβάνει διοικητικό και τεχνικό έλεγχο το πρωί του Σαββάτου, στο πέρας των οποίων θα ξεκινήσει και η αγωνιστική δράση των τριών δοκιμαστικών περασμάτων της ημέρας. Την Κυριακή η έναρξη του πρώτου από τα δύο σκέλη αγώνα, έχει οριστεί στις 11 το πρωί, γι’ αυτό και διαδρομή θα κλείσει στις 10, ενώ μετά την ολοκλήρωση της ανάβασης θα ακολουθήσουν οι απονομές.

Ραντεβού στο Βραχάσι…

Δήλωση Συμμετοχής
Συμπληρωματικός Κανονισμός

 

κείμενο: Γονάκης Γιώργος

ekinisi logo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s