Ράλλυ Αμαζών 2017: Ένα regularity ράλλυ για γυναίκες…


Κατά την μυθολογία οι Αμαζόνες κατάγονταν από τον Θεό Άρη και την νύμφη Αρμονία και ήταν λαός κυνηγών και πολεμιστριών. Η ΦΙΛΠΑ θέλοντας να τιμήσει τις γυναίκες αυτές, αλλά και να προτρέψει τις σύγχρονες γυναίκες να ασχοληθούν με τα παλαιά αυτοκίνητα και με τις όποιες συγκινήσεις αυτά προσφέρουν, έχει θεσπίσει το “ΡΑΛΛΥ ΑΜΑΖΩΝ”, στο οποίο παίρνουν μέρος αυτοκίνητα με αποκλειστικά γυναίκες οδηγούς.

Τα καλογυαλισμένα ιστορικά αυτοκίνητα αντίκες του «ΡΑΛΛΥ ΑΜΑΖΩΝ 2017», ηλικίας 30 ετών και άνω, θα συγκεντρωθούν  την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 στην οδό Μελίνας Μερκούρη & Κουντουριώτη, προκειμένου να τα θαυμάσει το κοινό.

Στις 12:00 πμ θα εκκινήσουν διανύοντας πανέμορφες διαδρομές της βορειοανατολικής Αττικής και θα καταλήξουν πάλι στην συμβολή των οδών Μελίνας Μερκούρη και Κουντουριώτη του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στη villa Stella, όπου θα παρατεθεί το γεύμα και η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν, αμιγώς γυναικεία αλλά και μικτά πληρώματα, με την προϋπόθεση να είναι υποχρεωτικά οδηγός, η ΑΜΑΖΟΝΑ.

ΛΗΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Μαρτίου 2017 στις 21:00.

Το  παράβολο συμμετοχής  για  διμελές πλήρωμα  ανέρχεται σε  € 65  και περιλαμβάνει: έξοδα διοργάνωσης, ασφαλιστική κάλυψη της εκδήλωσης και γεύμα απονομής.

ΕΠΑΘΛΑ
Έπαθλα απονέμονται στο  1ο , 2ο και 3ο  πλήρωμα της Γενικής Κατάταξης (οδηγός – συνοδηγός), 1ο 2ο 3ο αμιγώς γυναικείο πλήρωμα και στο 1ο , 2ο 3ο μεικτό πλήρωμα. Όσοι πάρουν κύπελλο στη Γενική κατάταξη, δεν θα πάρουν κύπελλο στις άλλες δύο κατηγορίες.

Το Ράλλυ θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Διεθνή Κώδικα Εκδηλώσεων της FIVA, τον ισχύοντα ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ της ΦΙΛΠΑ και τα τυχόν συμπληρωματικά Δελτία Πληροφοριών που θα εκδοθούν.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s