8ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου “Τάσος Καπέλλας” | Οργανώστε από σήμερα την απόδραση σας…


Οργανώστε από σήμερα την απόδραση σας,σε μια από τις πιο ιστορικές ειδικές διαδρομές της Ελλάδας! Τον φημισμένο Μπράλο! Απολαύστε Υπεύθυνα όμως και βρείτε τα πιο Ασφαλή Σημεία Θέασης!

Το Road Book του αγώνα σε μορφή PDF ΕΔΩ, ενώ ακολουθεί on board βίντεο από Παυλίδη-Πετρόπουλο

Ωράριο 1ου αυτοκινήτου : 10:00΄/ 11:55΄
Διακοπή Κυκλοφορίας : 08:30΄

 

 

 

1η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Ακολουθώντας την Π.Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ σε 10.78 χλμ. στρίβετε αριστερά προς ΗΡΑΚΛΕΙΑ-ΔΑΜΑΣΤΑ. Σε 2.09 χλμ., αμέσως μετά την γέφυρα στρίβετε δεξιά στον χωματόδρομο. Σε 0.98 χλμ. στρίβετε αριστερά πάνω από το αυλάκι, σε 0.21 χλμ. αριστερά, σε 0.14 χλμ. αριστερά πριν το μαντρί και σε 1.07 χλμ. βρίσκεστε στο 2.69 χλμ. της Ειδικής Διαδρομής. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η πρόσβαση, αφότου μπείτε στο χώμα είναι καλός χωματόδρομος, επίπεδος για το πρώτο χιλιόμετρο και αρκετά ανηφορικός μετά.

 

 

2η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Ακολουθώντας την Ν.Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ στρίβετε δεξιά προς ΑΜΦΙΣΣΑ στον κόμβο των Θερμοπυλών. Σε 4.88 χλμ., όπου πινακιδάκι εθν. οδού χλμ 5 στρίβετε πίσω δεξιά στον χωματόδρομο. Σε 0.28 χλμ. στο ταφ στρίβετε δεξιά και σε 0.28 χλμ. στο επόμενο ταφ στρίβετε πάλι αριστερά. Σε 0.97 χλμ βρίσκεστε στο 3.33 χλμ της Ειδικής Διαδρομής. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η πρόσβαση συνιστάται ΑΥΣΤΗΡΑ για οχήματα 4×4.

 

 

3η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Ακολουθώντας την Ν.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ, στον κόμβο των Θερμοπυλών, στρίβετε δεξιά προς ΑΜΦΙΣΣΑ. Σε 8 χλμ συναντάτε διασταύρωση αριστερά προς ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΑΜΑΣΤΑΣ και συνεχίζετε ευθεία. Σε 2 χλμ στρίβετε δεξιά στον χωματόδρομο, όπου αριστερά υπάρχει μεγάλο τοιχίο. Συνεχίζετε για 2 χλμ τον αρκετά κατηφορικό κεντρικό χωματόδρομο και βρίσκεστε στο 5.10 χλμ της Ειδικής Διαδρομής.

 

4η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Στην Ν.Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ στον κόμβο των Θερμοπυλών στρίβετε δεξιά προς Άμφισσα. Σε 11.83 χλμ, όπου δεξιά πινακίδα ΚΟΚ για διέλευση ζώων, στρίβετε πίσω δεξιά στο χωματόδρομο και αφού παρκάρετε βρίσκεστε στο 9.74 χλμ. της Ειδικής Διαδρομής.

5η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Στην Ν.Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ στον κόμβο των Θερμοπυλών στρίβετε δεξιά προς Άμφισσα. Σε 15.01 χλμ, , στρίβετε δεξιά προς Σκαμνό όπου και παρκάρετε, συνεχίζετε για περίπου 650 μ με τα πόδια όπου και βρίσκεστε στο 14.29 χλμ. της Ειδικής Διαδρομής. ΠΡΟΣΟΧΗ! Παρκάρετε από την μία πλευρά του δρόμου!! ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ!!!

 


Δήλωση συμμετοχής


 

 

φωτογραφίες: PhotoRally press

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s