CEE: Πέντε Έλληνες στην Adria της Ιταλίας!


Η ομάδα Cosmosrally Kart Academy ταξίδεψε με μια πολυμελή αποστολή από τη Θεσσαλονίκη στην Adria της Ιταλίας για να συμμετάσχει στον πρώτο γύρο του δημοφιλούς θεσμού CEE (Central and East European Rotax Challenge), που θα διεξαχθεί στις 18-19 Μαρτίου.

Ο πρώτος από τους 5 αγώνες της σεζόν για το CEE έχει συγκεντρώσει 210 συμμετοχές και διεξάγεται σε μια από τις πιο γνωστές πίστες καρτ της γειτονικής χώρας. Η πίστα της Adria βρίσκεται στην ομώνυμη κωμόπολη στη Βόρεια Ιταλία και κάθε χρόνο φιλοξενεί πολλούς και σημαντικούς αγώνες. Η ελληνική αποστολή ταξίδεψε στην Ιταλία με στόχο την περαιτέρω απόκτηση εμπειριών που συνεπάγεται, η συμμετοχή σε αγώνες με τόσο υψηλό επίπεδο οργάνωσης και συναγωνισμού.

Στοιχεία και δηλώσεις των οδηγών, που είναι όλοι αθλητές του Σωματείο “ΑΣ.ΠΙ.Σ. Νέου Ρυσίου”:

Λάζαρος Ουγιάρογλου
Ηλικία: 11
Επάγγελμα: Μαθητής
Κατηγορία: Micro
Δήλωση: Νιώθω ωραία, καθώς το καρτ έχει μεγάλο ανταγωνισμό, με βοηθά να γνωρίσω καινούριους φίλους από όλο τον κόσμο και περνάω καλά.

 

 

Απόστολος  Παρασχούδης
Ηλικία: 34
Επάγγελμα: Ιδιωτικός Υπάλληλος
Κατηγορία: Senior
Δήλωση: Βρισκόμαστε σε μια πολύ ωραία πίστα, με μια εξαιρετική ομάδα και στόχο να ζήσουμε κάτι διαφορετικό.

 

Νίκος Σαλπιγγίδης
Ηλικία: 28
Επάγγελμα: Ιδιωτικός Υπάλληλος
Κατηγορία: Senior
Δήλωση: Ίδια ομάδα, ίδιες συνήθειες, σε νέο περιβάλλον και νέες συνθήκες. Σκοπός μας είναι να βελτιωθούμε, ιδιαίτερα εγώ ως νέος οδηγό και ο συγκεκριμένος αγώνας πιστεύω πως θα βοηθήσει την εξέλιξή μου. Ευχαριστώ την ομάδα μου,  για την υποστήριξη που μου προσφέρει.

 

Μάκης Σώης
Ηλικία: 29
Επάγγελμα: Γιατρός
Κατηγορία: Senior
Δήλωση: Βρισκόμαστε σε μια από τις καλύτερες πίστες της Ευρώπης για να ανταγωνιστούμε υψηλού επιπέδου οδηγούς και να συμμετάσχουμε σε πολυπληθείς μάχες σε κάθε κατηγορία, κυρίως όμως ήρθαμε για να διασκεδάσουμε. Ευχαριστώ πολύ την Cosmosrally για την υποστήριξη.

 

Πάρης Τζελέπης
Ηλικία: 22
Επάγγελμα: Φοιτητής Οικονομικών Επιστημών
Κατηγορία: Senior
Δήλωση: Ήρθαμε στην Ιταλία με την ομάδα μου, για να αλλάξουμε παραστάσεις και να βελτιωθούμε σαν οδηγοί, να πάρουμε νέες εμπειρίες και να προσπαθήσουμε να ξεχωρίσουμε ανάμεσα στους κορυφαίους οδηγούς της Ευρώπης.

Συμμετοχές

Ο Team Manager της Cosmosrally Kart Academy, Γιώργος Κοσμόπουλος δήλωσε: 

“Όσοι διακατέχονται από καθολική αγάπη για το άθλημα του αγωνιστικού kart, που σημαίνει αποδοχή όλης της φιλοσοφίας αυτού, δε μπορεί παρά να ονειρεύονται και να προσπαθούν να υλοποιήσουν συμμετοχές σε διοργανώσεις αυτού του βεληνεκούς. Οι πολλές συμμετοχές, οι άψογες εγκαταστάσεις και το επίπεδο ανταγωνισμού με αντιπάλους που δεν έχουμε συναντήσει ποτέ, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό για εμάς περιβάλλον, από το οποίο θα προσπαθήσουμε, σαν ομάδα, να απομυζήσουμε κάθε σταγόνα σαν ομάδα. Η προσπάθεια να διαφημίσουμε τη χώρα μας είναι έκδηλη σε κάθε μας βήμα και επίπεδο, τόσο από πλευράς οδηγών όσο και από πλευράς της ομάδας συνολικά. Είμαστε σίγουρα ότι θα γεμίσουμε τις βαλίτσες μας με εμπειρίες, ώστε στη συνέχεια να τιμήσουμε και το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Η Cosmosrally Kart Academy, χέρι χέρι με το Drive Park, συνεχίζει με συνέπεια την προσπάθεια της, κόντρα στις δυσκολίες των καιρών”.

Ο ιδιοκτήτης της πίστας καρτ Drive Park, Αλέξανδρος Πολυανίδης, που συνοδεύει την ελληνική αποστολή δήλωσε:

“Επειδή ο χώρος που κατασκευάσαμε (Drive Park), δεν έχει σχέση μόνο με την ψυχαγωγία του kart, αλλά απευθύνεται και στο χώρο των αγώνων του karting, έχουμε να μάθουμε πολλά από τις μεγάλες πίστες του εξωτερικού που φιλοξενούν αγώνες και θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις εμπειρίες μας στους αγώνες στην Ελλάδα. Επειδή παράλληλα, συνδράμουμε για αρκετά χρόνια στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών στο karting, είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε με την Cosmosrally σε αυτόν το διεθνή αγώνα”.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s