Το Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ στο αρχοντικό νησί των Σπετσών


Η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει στις 8-9 Απριλίου 2017 το «ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ», στις Σπέτσες, το αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού. Στην εκδήλωση υπολογίζεται ότι θα λάβουν μέρος περίπου 100 πληρώματα με ιστορικά αυτοκίνητα «αντίκες» ηλικίας από 30 έως και 95 ετών.

Τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν το πρωί του Σαββάτου στα Ίσθμια, όπου και  θα δοθεί η εκκίνηση της εκδήλωσης. Όπως έχει καθιερωθεί τελευταία, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν σε ποια κατηγορία θέλουν να διαγωνισθούν: στην κατηγορία REGULARITY με πολλές Ειδικές Δοκιμασίες ή στην κατηγορία TROPHY TOUR που έχει λιγότερες Ειδικές Δοκιμασίες.

Τα πληρώματα θα ακολουθήσουν μια πανέμορφη διαδρομή 150 περίπου χιλιομέτρων μέχρι την Κόστα, όπου τα πληρώματα θα επιβιβαστούν στο Ferry boat για να περάσουν στο νησί των Σπετσών.

Εκεί, τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στην κεντρική πλατεία του νησιού καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας, για να τα θαυμάσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες. Τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στα ξενοδοχεία Poseidonio, Armata και Spetses.

Την Κυριακή το πρωί οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν μια ακόμη απολαυστική διαδρομή με αγωνιστική σημασία, 25 χιλιομέτρων περίπου, στο πανέμορφο νησί και θα τερματίσουν στην κεντρική πλατεία όπου θα γίνει και η απονομή των επάθλων στους νικητές.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την διοργανώτρια λέσχη ΦΙΛΠΑ, οδός Κυβέλης 6, Γέρακας, στο τηλέφωνο 210-65 34 700. Φαξ 210-6533420. Email info@philpa.gr 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s