1ος γύρος Timed Rally Challenge | 8 & 9 Απριλίου στο Σπαθοβούνι


Η στιγμή της έναρξης του Χωμάτινου Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης “Timed Rally Challege” (TRC) και του Dirt Games Challenge πλησιάζει, με τον πρώτο αγώνα της χρονιάς να έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου, στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου.

Τη διοργάνωση της πρεμιέρας του νεοσύστατου θεσμού, που έχει ως στόχο να προσφέρει πεδίο για τη συμμετοχή νέων αθλητών, αφού εκ φύσεως είναι μια φτηνή μορφή χωμάτινου αγώνα, έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο “Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας” (Α.Λ.Α.Κορινθίας).

Ενόψει του πρώτου γύρου του Επάθλου, η χωμάτινη πίστα στο Σπαθοβούνι Κορινθίας θα αποκτήσει νέα διαμόρφωση και θα έχει μήκος 2,15 χιλιομέτρων. Ο αγώνας θα περιλαμβάνει 4 αγωνιστικά σκέλη και για την εξαγωγή του τελικού αποτελέσματος, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κρατήσουν τα 3 καλύτερα περάσματά τους, αν και η εκκίνηση θα είναι υποχρεωτική σε όλα τα σκέλη.

Στους αγώνες του TRC μπορούν να συμμετέχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών αλλά και χωμάτινες φόρμουλες. Οι αγώνες του Επάθλου θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένες  χωμάτινες διαδρομές – πίστες που βρίσκεται στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου (Κόρινθος), στην περιοχή Καρυές (Σπάρτη ) και στον Γρύλλο ( Πύργος), εξασφαλίζοντας ασφαλή διασκέδαση τόσο για τους οδηγούς που συμμετέχουν, όσο και για τους θεατές που παρακολουθούν τον αγώνα.

Να σημειωθεί, πως ο 1ος γύρος του TRC προσμετρά και στο επίσης νεοσύστατο Dirt Games Challenge ως ο εναρκτήριος γύρος του θεσμού. Το Dirt Games Challenge αποτελεί το ξεχωριστό Έπαθλο για τις χωμάτινες φόρμουλες, που περιλαμβάνει επίσης 4 αγώνες.

Δήλωση Συμμετοχής
Συμπληρωματικός Κανονισμός

Η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής στον πρώτο αγώνα του TRC έχει ξεκινήσει και λήγει την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 20:00. Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στα 80,00€.

Μεγάλος Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία ” Ασημάκης Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων”.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s