8ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου “Τάσος Καπέλλας”: Με 54 εκκινούντες!


Με τη διαδικασία του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου άρχισε το πρόγραμμα του αγώνα, στον οποίο θα συμμετάσχουν αύριο 54 πληρώματα!

Οι κινητήρες των αγωνιστικών αυτοκινήτων έχουν ήδη ηχήσει στην περιοχή της Λαμίας, ενόψει του 8ου Ράλλυ Σπριντ Μπράλου “Τάσος Καπέλλας” που θα διεξαχθεί σήμερα, υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου “Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας” και περιλαμβάνει δύο περάσματα από την Ειδική Διαδρομή “Μπράλος-Σκαμνός” μήκους 15,6 χιλιομέτρων.

Το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας είχε ως επίκεντρο της εγκαταστάσεις της εταιρείας Ντότσικας ΕΤΑΣΕ-ENEOS, που είναι ο Χορηγός του αγώνα και φιλοξένησε τη διαδικασία του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου για αυτοκίνητα και πληρώματα, ενώ αύριο θα στεγάσει το Αρχηγείο του αγώνα. Μετά το πέρας της διαδικασίας, προκύπτει πως σήμερα θα εκκινήσουν τελικά 54 πληρώματα, καθώς οι Χρήστος και Δημοσθένης Παραβάντης με το Peugeot 106 S16, δε θα λάβουν μέρος.

Υπενθυμίζεται, ότι το 8ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου “Τάσος Καπέλλας” αποτελεί τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Νοτίου Ελλάδος και του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Τάσου Καπέλλα. Σε ακόμη μια διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου “Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας”, η Τοπική Αυτοδιοίκηση στέκεται εμπράκτως στο πλευρό της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, καθώς το 8ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου “Τάσος Καπέλλας” τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος, ενώ δίπλα στον αγώνα βρίσκονται τόσο ο Δήμος Λαμιέων, ως Μεγάλος Οικοδεσπότης του γεγονότος όσο και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος. Ακόμη, το Ράλλυ διεξάγεται χάρη στην αρωγή της Τοπικής Κοινότητας Ηράκλειας και της Τοπικής Κοινότητας Ελευθεροχωρίου και Σκαμνού, μέσα στα διοικητικά όρια των οποίων βρίσκεται η Ειδική Διαδρομή.

Starting List 

Το ενδιαφέρον πλέον μεταφέρεται στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, που θα διεξαχθεί σήμερα με επίκεντρο την Ηράκλεια, όπου θα βρίσκεται ο Χώρος Επισκευών. Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο, θα ξεκινήσει το πρώτο πέρασμα από την Ειδική Διαδρομή στις 10:00, ενώ ο δρόμος θα κλείσει για τους θεατές 90 λεπτά νωρίτερα.

Υποστηρικτής του 8ου Ράλλυ Σπριντ Μπράλου “Τάσος Καπέλλας”, είναι το Νερό Ιόλη.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s