Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2017 | Στις Σπέτσες με 98 συμμετοχές


Το νησί των Σπετσών είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους 98 συμμετέχοντες, 43 στην κατηγορία Regularity και 55 στην κατηγορία Trophy Tour, του Εαρινού Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ 2017, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου.

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, στις 10:00 π.μ., στο γνώριμο πια σημείο των Ίσθμιων θα γίνει η εκκίνηση του 1ου αυτοκινήτου της κατηγορίας TROPHY TOUR, για να ακολουθήσουν στην συνέχεια τα αυτοκίνητα της REGULARITY. Τα πληρώματα θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης 45’ τουλάχιστον νωρίτερα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν ο τεχνικός και ο διοικητικός έλεγχος.

Γι αυτά απαιτούνται:
– Δίπλωμα
– Κάρτα αναγνώρισης
– Ασφάλεια
– Σετ. Κ.Ο.Κ. (τρίγωνο, πυροσβεστήρας, φαρμακείο)
– Καλή λειτουργία συστημάτων του αυτοκινήτου σας.

Η διαδρομή μέχρι την Κόστα θα είναι κοινή και για τις δύο κατηγορίες. Η κατηγορία TROPHY TOUR θα περιλαμβάνει 1 Ε.Δ.Α. ενώ η κατηγορία  REGULARITY  5 Ε.Δ.Α.

Την Κυριακή, στις 10:00 π.μ., έχει προγραμματιστεί μια όμορφη βόλτα στο νησί των Σπετσών, με μια στάση για κέρασμα στην παραλία της Αγίας Παρασκευής. Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει στην κεντρική πλατεία του νησιού. Η αναχώρηση με το ferryboat θα γίνει αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την παλαιότητα του αυτοκινήτου ανεξαρτήτου κατηγορίας. Για την ομαλή τήρηση της σειράς επιβίβασης θα δοθούν στους συμμετέχοντες αριθμοί προτεραιότητας.

Παράρτημα Κανονισμού
Πρόγραμμα
Roadbook

Υπενθυμίζεται ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση, ειδικά κατά την διέλευση μέσα από κατοικημένες περιοχές, να ακολουθούν τις πινακίδες των ορίων ταχύτητας του Κ.Ο.Κ. και να διευκολύνουν τους άλλους αγωνιζόμενους σε κάθε περίσταση. Επίσης στο νησί των Σπετσών ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η μετακίνηση των αυτοκινήτων για οποιοδήποτε λόγο εκτός εκδήλωσης.

 

 

φωτογραφία εξωφύλλου: actionstudio.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s