Αποτελέσματα TRC και DGC στην πίστα του Σπαθοβουνίου


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική συνάντηση για το νεοσύστατο έπαθλο ατομικής χρονομέτρησης, TRC, στο πάντα φιλόξενο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου , την Κυριακή 9/4/2017.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας και τα στελέχη της προσπάθησαν για το καλύτερο και ελπίζουμε να ικανοποιήθηκαν οι αγωνιζόμενοι και οι θεατές που βρέθηκαν στην πίστα.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Γιώργος Ζυμαρίδης που έκανε τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας 1.42.29 κερδίζοντας την γενική κατάταξη, αλλά και τις δύο κατηγορίες (Crosskart 650cc & 750cc) που αγωνίστηκε. Στην δεύτερη θέση της γενικής & της 750cc, βρίσκεται ο Μπάμπης Γαζετάς ενώ την τριάδα της γενικής κλείνει ο Νώντας Καρανικόλας, νικητής και της κατατηγορίας  open.

 

Στην κατηγορία 650 την δεύτερη και την τρίτη θέση κατέκτησαν οι Κώστας Χριστόπουλος και Αντρέας Καροτσιέρης αντίστοιχα. Ο Νίκος Αθηναίος ανέβηκε το τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου στην κατ. 750 και τέλος στην open o Παναγιώτης Αποστόλου και ο Ανδρέας Μπάσδελης μοιράστηκαν την δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.

 

Στα αυτοκίνητα  ο Παναγιώτης Ρουστέμης ( Ford Sierra 4×4) έκλεψε τις εντυπώσεις κάνοντας και τον απόλυτο χρόνο , μόλις στην δεύτερη του συμμετοχή σε επίσημο αγώνα. Στην 2η θέση της κατηγορίας 2000+ τερμάτισε ο Πέτρος Μαγγερίδης (Subaru Impreza)   και 3ος ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος ( Subaru Impreza).

Στα 2000 και στην μάχη των Ford Escord νικητής ο Ανέστης Υφαντής. Τον 2ο και τον 3ο καλύτερο χρόνο πετυχαίνουν ο Γιώργος Δήμος και ο Σπύρος Δεδεγκίκας.

 

Μάχη στο δευτερόλεπτο έγινε στα 1600, ανάμεσα στον Σάββα Λευκαδίτη ( Peugeot 206 )και Θοδωρή Βούλγαρη (Toyota Starlet) με τον πρώτο να ανακηρύσσεται ο τελικός νικητής. Στην 3η θέση ο Ηλίας Πολυχρονόπουλος ( Toyota Starlet).

 

Τέλος στην μικρή κατηγορία 1400 κέρδισε ο Παναγιώτης Χαϊδάς ( Toyota Yaris) ξεκινώντας την αγωνιστική του καριέρα από το 1ο TRC, ενώ 2ος τερμάτισε ο Σπύρος Κολόκας ( Toyota Corolla) και 3ος ο Γιώργος Φωτάκης ( Nissan Micra).

O αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά σε όλη την Πελοπόννησο από την Τηλεόραση του Super.

 Μεγάλος Χορηγός του αγώνα για μια ακόμα φορά ήταν  ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, την προσπάθεια επίσης στηρίζουν τα Λιπαντικά & Χημικά COMMA.

Ο οργανωτική επιτροπή του αγώνα και το Δ.Σ της Α.Λ.Α.Κορινθίας θα ήθελα να ευχαριστήσει τους χορηγούς , το Διαδρόμιο , την ομάδα του Dirt Games ,τα στελέχη & τους κριτές , την Autovision I.KTEO Koρίνθου , την Roustemis Rally Rent για την πολύτιμη βοήθεια τους . Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην TBC , με τον Ηλία Θεοδωρόπουλο που ανέλαβε την έκδοση των αποτελεσμάτων.

 


Αποτελέσματα

Γενική Κατάταξη

Κατάταξη  Κλάσεις 


Φωτογραφιές: Ανδρέας Αποστολίδης

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s