Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2017 | Αποτελέσματα


Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το «Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ» το οποίο πραγματοποιήθηκε και φέτος στις Σπέτσες στις 8-9 Απριλίου 2017 με περισσότερες  από 95 συμμετοχές και με παλαιότερο αυτοκίνητο ένα Ford Model-T του 1917.

Τα πληρώματα συγκεντρώθηκαν στα Ίσθμια στις 09:00 για τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο των οχημάτων τους. Στις 10:00 πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του «Εαρινού Ράλλυ», αρχικά των συμμετοχών της κατηγορίας Trophy Tour και σε συνέχεια της κατηγορίας Regularity.

Mε εξαιρετικό καιρό και ανοιξιάτικη διάθεση, τα πληρώματα διένυσαν περίπου 118 χιλιόμετρα μέσα από πανέμορφες περιοχές της βορειανατολικής Πελοποννήσου για να καταλήξουν στο Πόρτο Χέλι όπου ολοκληρώθηκε το «αγωνιστικό» μέρος της εκδήλωσης. Στη διαδρομή, τα οχήματα της κατηγορίας Regularity διαγωνίστηκαν σε 5 ΕΔΑ, ενώ αυτά της κατηγορίας Trophy Tour σε 1 ΕΔΑ. Τα αυτοκίνητα πέρασαν με ferry boat από την Κόστα στο νησί των Σπετσών και παρατάχθηκαν στο προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου Poseidonio Grand Hotel προσφέροντας έτσι στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού ένα μοναδικό θέαμα εξαιρετικής ομορφιάς.

Αργότερα, τα πληρώματα απόλαυσαν κρασί και παραδοσιακά κεράσματα στο προαύλιο του ξενοδοχείου Poseidonio Grand Hotel προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Σπετσών και το βράδυ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την τοπική κουζίνα στα πολλά και καλά εστιατόρια του νησιού.

Την Κυριακή το πρωί οι συμμετέχοντες έκαναν μια βόλτα το γύρο του πανέμορφου νησιού, με μια στάση στην παραλία της Αγ. Παρασκευής, όπου απόλαυσαν τα εδέσματα που προσέφεραν ο Εμπορικός  Σύλλογος, το Poseidonio Grand Hotel και οι κυρίες από το Σύλλογο Γυναικών Σπετσών.

Νικητές στην κατηγoρία Regularity ανεδείχθησαν:
1οι Λ. Νασόπουλος, Μ. Καουτσκής με Peugeot 504 του 1977
2οι Γ. Γεωργακόπουλος, Κ. Τσιτσιλώνης με Morris Mini 1000 MKII του 1967
3οι Μ. Παλαβίδης, Μ.Παλαβίδη με MGA ΜΚΙΙ 1600 του 1962

Σην κατηγoρία Trophy Tour νικητές ανεδείχθησαν:
1οι Α. Χόλης, A. Voskeritchian με Jaguar XK 150 DHC του 1957
2οι Ρ. Ζώρζος, Ε. Χατζηπέτρου με Alfa Romeo Alfasud Sprint του 1983
3οι O. Kurt, Μ. Βαλάτα με Jaguar XK 140 OTS του 1956

Γενική Κατάταξη
Κατηγορίες
Ειδικές

Η ΦΙΛΠΑ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Σπετσών, τον Εμπορικό Σύλλογο Σπετσών και τον Σύλλογο Γυναικών Σπετσών για την υποστήριξή τους, που ήταν ουσιαστική για την επιτυχία της εκδήλωσης. Θερμές ευχαριστίες αποδίδει επίσης στους χορηγούς επικοινωνίας ΕΡΤ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, AUTOMANIA, TIME2RALLY, SNP NEWS, 4 TROXOI, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM, AYTOKIΝΗΣΗ 100,3FM ,για την δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης. Για ακόμη μια φορά, σημαντική ήταν και η συμβολή της Interamerican με το όχημα της Οδικής Βοήθειας που συνόδευσε την εκδήλωση, όπως επίσης και η υποστήριξη της AVIS με την διάθεση τριών αυτοκινήτων για την οργάνωση.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s