4η Ανάβαση Ζακύνθου | 6 & 7 Μαΐου


Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ  διοργανώνει την 4η Ανάβαση Ζακύνθου, η οποία θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Μαίου, σε διαδρομή μήκους  2,5 km και σε τμήμα της Ε.Ο Κατασταρίου – Βολιμών, και η οποία προσμετρά στο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος.

Η ειδική διαδρομή, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, είναι μια ασφαλής, όμορφη και τεχνική ειδική διαδρομή με καλό οδόστρωμα και είναι σίγουρο πως θα την απολαύσουν όλοι οι συμμετέχοντες του αγώνα.

Δήλωση Συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6974352885 με τον Πρόεδρο Καρυδάκη Πέτρο και στο 6977689423 με τον Γραμματέα Τυρογαλά Κων/νο, ή στο e-mail: alez@hotmail.gr,  kostas_tiro@hotmail.gr

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου έχει ήδη εξασφαλίσει την δωρεάν διαμονή με πρωινό, των πληρωμάτων από άλλες περιοχές της Ελλάδας που θα συμμετέχουν στην ανάβαση, για την Παρασκευή 5 Μαΐου και το Σάββατο 6 Μαΐου.

Η διαμονή θα γίνει στο 4ων αστέρων ξενοδοχείο ZANTE VILLAGE, στον Αλικανά Ζακύνθου και παρακαλούμε για την έγκαιρη κράτηση των δωματίων με ευθύνη των αγωνιζομένων στα τηλ: 26950-85032 και 26950-83033 ή info@zantevillage.gr μετά την 28-4-2017.

Για επιπλέον δωμάτια, επιπλέον ημέρες διαμονής ή επιπλέον παροχές το ανωτέρω ξενοδοχείο έχει δώσει τις πιο κάτω προσφορές:

ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

2 ΚΛΙΝΟ: 30€
3 ΚΛΙΝΟ: 40€
4 ΚΛΙΝΟ: 50€
ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 6 ΕΤΩΝ: ΔΩΡΕΑΝ

ΠΡΩΪΝΟ : 4€/ΑΤΟΜΟ | ΒΡΑΔΙΝΟ: 10€/ΑΤΟΜΟ

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s