2ος γύρος Rotax Max Challenge: Συμμετοχές


Με τη συμμετοχή 40 οδηγών θα διεξαχθεί ο 2ος γύρος του Rotax Max Challenge στις 22-23 Απριλίου, στην πίστα καρτ Μεγάρων “Athens Circuit Megara Kart”.

Μπορεί οι γιορτινές ημέρες του Πάσχα να μην έχουν ολοκληρωθεί για κάποιους, ωστόσο οι αγώνες karting παραμένουν στις επάλξεις. Το δημοφιλές Έπαθλο Rotax Max Challenge θα συνεχιστεί στα Μέγαρα, σε έναν αγώνα που θα διοργανωθεί από το Αθλητικό Σωματείο “Start Line”. Το Σάββατο 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Απριλίου.

Οι 40 συμμετέχοντες, θα χωριστούν σε 4 επιμέρους Κατηγορίες. Η Κατηγορία Rotax Micro Max, που περιλαμβάνει 3 αγώνες των 10 γύρων και όπου συμμετέχουν οι μικρότεροι οδηγοί του αγώνα, συγκέντρωσε 10 συμμετοχές και αναμένεται για ακόμη μια φορά ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Στην Κατηγορία Junior Max που αποτελείται από 3 αγώνες διάρκειας 14 γύρων, το υψηλό επίπεδο των 4 οδηγών θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον ως το τέλος, ενώ έντονος θα είναι και ο συναγωνισμός στους 3 αγώνες των 15 γύρων, μεταξύ των 8 συμμετεχόντων στην Rotax Senior Max. Τέλος, πιο δημοφιλής κατηγορία του αγώνα είναι η Rotax DD2 Max με τα καρτ που διαθέτουν ταχύτητες και η οποία περιλαμβάνει επίσης 3 αγώνες των 15 γύρων, που συγκέντρωσε 18 συμμετοχές!

Ο 2ος γύρος του Rotax Max Challenge 2017 βρίσκεται προ των πυλών και αναμένεται να ανταμείψει όχι μόνο τους συμμετέχοντες, αλλά και τους θεατές που θα βρεθούν στις κερκίδες της πίστας καρτ Μεγάρων.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s